Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Chcete krásne vlasy ako Jennifer Lopez? Vyskúšajte jednoduché tipy priamo od jej kaderníka
Zdielať na

Chcete krásne vlasy ako Jennifer Lopez? Vyskúšajte jednoduché tipy priamo od jej kaderníka

Zdroj: Profimedia

Za dokonalou hrivou latino krásky je jeden z najžiadanejších hollywoodskych hairstylistov. Možno vás to prekvapí, no jeho rady na krásne a zdravé vlasy sú pomerne jednoduché a môžete ich ľahko dodržiavať aj vy!

Britský hairstylista Chris Appleton patrí medzi najzvučnejšie kadernícke mená, okrem Jennifer Lopez využíva jeho služby napríklad aj KIm Kardashian a mnohé ďalšie celebritné krásky.

Slávna speváčka a herečka je na spoločenských udalostiach vždy dokonalo nastajlovaná a jej vlasy sú zakaždým čerešničkou na torte jej výsledného looku. Pravdou však je, že jej prirodzené vlasy nie sú až také husté ani dlhé a siahajú jej maximálne po ramená. Napriek tomu, že si vypomáha aj príčeskami, tie jej sú vďaka profi kaderníkovi v top forme! 

Krásne vlasy ako JLo 

Podľa Chrisa Appletona je kľúčové zvoliť kozmetiku a starostlivosť presne na váš typ vlasov a robiť to dôkladne. “Užívajte si vlasové rituály pravidelne a uvidíte, že sa to na vašej hrive podpíše,” povedal pre harpersbazaar.com.   

Starostlivosť odporúča podporiť saténovou obliečkou na vankúš, po ktorej sa vlasy pekne kĺžu, takže sa nelámu a ani nebudú tak vysušené. Navyše to prospeje aj vašej pleti, pretože povlak do seba nenatiahne krém, ktorý ste si namazali pred spaním.

Kaderník ďalej radí, aby sme sa vyhýbali extrémne vysokým teplotám pri stylingu a vždy používali sprej s termoochranou. Chris taktiež odporúča investovať do filtra na sprchu, ktorý zbavuje tečúcu vodu ťažkých kovov, tie vlasy zbytočne zaťažujú. 

Hviezdy kaderník v neposlednom rade upozorňuje na dôležitosť kvalitnej a vyváženej stravy. “Ak máte nedostatok živín, môže to skutočne ovplyvniť zdravie vlasov a vždy sa to prejaví. Myslite na to, ako vaše vlasy a pokožka trpia, keď ste vyčerpaní alebo chorí. To, čo dávame do tela, je veľmi dôležité a vždy sa to prejaví. Ak túžite po krásnych a zdravých vlasov, nezabúdajte na to!” dodáva Chris.  

Pre vlasy sú dôležité vitamíny skupiny B ( najmä vajcia, hovädzie a kuracie mäso, strukoviny, avokádo, orechy a zemiaky), ďalej železo (tofu, šošovica, fazuľa, ustrice, sušené slivky, hrozienka a chudé hovädzie mäso), vitamín D (makrela, úhor, losos, mečiar a huby), ďalšie dôležité vitamíny sú tiež C, zinok a tiež prísun minerálnych látok.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie