Jasno
18°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Zhodila dlhé vlasy a prekvapila sviežim strihom: Čo poviete na nový imidž Travoltovej dcéry?
Zdielať na

Zhodila dlhé vlasy a prekvapila sviežim strihom: Čo poviete na nový imidž Travoltovej dcéry?

Zdroj: Profimedia

Jar je to najlepšie obdobie na zmenu a táto krásna mladá dáma je toho dôkazom. Pozrite sa, ako jej to s novým účesom pristane!

Ella Travolta prekvapila fanúšikov, keď sa pred svojimi 24. narodeninami rozhodla zbaviť svojich dlhých vlasov. Nový šik účes jej ľudia vychválili a pod príspevkom sa okamžite strhla debata, či sa teraz ešte viac ponáša na svojho slávneho otca, alebo zosnulú mamu, píše brightside.me.

Najstaršia dcéra Johna Travoltu a zosnulej Kelly Preston je už samostatné mladá žena, ktorá má za sebou niekoľko úspechov v hereckej brandži, no o niečo viac sa zameriava na svoju spevácku kariéru. So svojim milovaným otcom má krásny a ukážkový vzťah, o čom svedčia aj úprimné vyznania na sociálnej sieti.

Krásna a talentovaná Ella bola roky verná svojim dlhým hnedým vlasom, no povedala si, že je čas na zmenu a poňala to celkom radikálne. Vlasy si nechala skrátiť na bob a stručne okomentovala záber, na ktorom nový účes predviedla.  

“Čerstvo pokosená tráva,” napísala Ella a pod záberom sa objavilo množstvo pochvaľných komentárov, ako aj prianí k narodeninám.   

Čo poviete, svedčí jej táto zmena? Isté je, že takéto vlasy sa jej budú ľahko a rýchlo upravovať!   

Súvisiace články

Najčítanejšie