Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Emma si prestala umývať vlasy: Neuveriteľné, ako vyzerajú po 100 dňoch bez šampónu
Zdielať na

Emma si prestala umývať vlasy: Neuveriteľné, ako vyzerajú po 100 dňoch bez šampónu

Zdroj: TikTok/emma__sky

Mladá žena sa rozhodla vyskúšať “no poo” metódu a s fanúšikmi sa podelila o výsledok po vyše troch mesiacoch experimentu. Je toto vôbec možné?

Emma, ktorá vystupuje na TikToku ako emma__sky si získala veľkú popularitu videami, v ktorých ukazuje, ako vyzerajú jej vlasy bez používania šampónu. Niektorým sa nechce veriť, že je toto vôbec možné!

Odborník vám poradí, ako dosiahnuť, aby vaše vlasy rástli rýchlejšie a boli zdravé!

100 dní bez šampónu​

Keď Emma ukázala v akom stave sú jej vlasy po 100 dňoch bez šampónu, mnohým ľuďom padla sánka, píše denník The Sun. Aj vás zaujíma, ako je možné, že ich nemá vôbec mastné a bez objemu?

Odpoveď je jednoduchá. Táto žena si vyskúšala známu “no poo” metódu. Pri bezšampónovej metóde ide o to, že prestanete používať klasický šampón aj kondicionér, vlasy sa naladia sa na akúsi “samoočistu” a postupne sa budú mastiť menej a budú zdravšie. Raz a čas je vhodné umyť ich vodou a bylinným výluhom či zriedeným jablčným octom.

TikTok/emma__sky

Vo videu môžete vidieť, že vlasy Emmy vyzerajú aj po 100 dňoch bez šampónu úplne perfektne, zdravo a navyše sa jej prirodzené kučery ešte zvýraznili. Viac ako milión užívateľov videlo jej experiment a mnohé ženy sa rozhodli vďaka jej skúsenosti vyskúšať si to tiež.

Čo si o tom myslíte vy? Dali by ste sa na takýto experiment alebo si to neviete predstaviť?  

@emma__sky

Reply to @emma__sky day 1 versus day 100!

♬ Spongebob - Dante9k

Súvisiace články

Najčítanejšie