Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rúž, ktorý používa Taylor Swift, ide na dračku: Na perách vydrží aj celý deň!
Zdielať na

Rúž, ktorý používa Taylor Swift, ide na dračku: Na perách vydrží aj celý deň!

Zdroj: taylorswift

Je to práve výrazný červenú rúž, ktorý už roky patrí k imidžu jednej z najúspešnejšej speváčky súčasnosti. Hoci Taylor Swift vyskúšala už množstvo značiek, na túto jednu aktuálne nedá dopustiť.

Hoci aj najlacnejšie ceny lístkov na jej koncerty sa pohybujú v stovkách eur, sú vždy vypredané. Taylor Swift je už niekoľko rokov fenoménom hudobného sveta, aký to dávno nebol. Na konte má množstvo prestížnych hudobných cien, milióny predaných albumov a žije život bez škandálov a zbytočnej extravagancie. Navyše k jej imidžu neodmysliteľne patrí práve červený rúž. Prečo? 

​Keď sa pripravovali fotky na titulku magazínu Allure v roku 2009 vizážistka navrhla, aby vyskúšala práve červenú farbu. V tom čase si dokonca musela pýtať povolenie od Taylorinej mamy, aby mohla mať na seba takýto výrazný odtieň. Speváčke sa natoľko zapáčil, že odvtedy ho nosí stále a stal sa súčasťou jej imidžu. Hoci vyskúšala už množstvo značiek, aktuálne je verná Pat McGrath Labs za 38 eur. A ten si práve vďaka nej zamilovali tisíce žien. Pery totiž nevysúša a ani ho na nich necítite. Taylor má dokonca aj trik, ako vám na ústach vydrží celý deň a neotlačí sa. Po tom, ako si ho nanesiete, jemne poťapkáte vreckovkou, na ňu potom nanesiete púder a ten jemne vtlačíte do pier. Toto je záruka, že vám na perách naozaj vydrží!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Swift (@taylorswift)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Swift (@taylorswift)

Súvisiace články

Najčítanejšie