Jasno
13°
Bratislava
Žena ukázala, ako vyzerajú jej mega pery po rozpustení výplní: Fúha, toto by ste nečakali!
Zdielať na

Žena ukázala, ako vyzerajú jej mega pery po rozpustení výplní: Fúha, toto by ste nečakali!

Zdroj: TikTok/amy.giovannini

Keď jej zväčšené pery začali robiť problémy, rozhodla sa, že si výplne nechá radšej odstrániť a vráti sa k prirodzenosti. To, čo nasledovalo potom, však rozhodne nečakala!

Hoci to málokedy vyzerá pekne a prirodzene, ženy stále túžia po väčších a šťavnatejších perách. Aj mladá žena Amy Giovanni neodolala a istý čas sa chválila poriadne zväčšenými perami, ktoré jej však začali robiť problémy, píše The Sun.

Amy na sociálnej sieti ukázala vo videu svoje mega pery, a prezradila, že v nich má 8 ml výplne, no po čase sa začali správať zvláštne, akoby sa jej pod jemnou kožou pohybovali a tak sa rozhodla, že si ich radšej nechá rozpustiť.  

TikTok/ amy.giovannini

Vo videu Amy ukázala, ako vyzerali jej pery s výplňami a následne predviedla ich vzhľad po rozpustení. Hoci je bežné, že po zákroku môžu mierne opuchnúť a začervenať, ona ich mala tmavofialové a vyzerala strašidelne, podľa mnohých ako z hororu. Žiaľ, na druhý deň vyzerali jej pery ešte horšie, boli opuchnuté a celé okolie úst mala akoby podliaté modrinami. Mladá žena prezradila aj to, že pery mala po rozpustení výplní aj viac vráskavé.   

TikTok/amy.giovannini

Mnohé ženy zostali vydesené z takejto príšernej reakcie, no na druhej strane museli skonštatovať, že Amy vyzerá po odstránení výplní oveľa krajšie a mladšie. Súhlasíte s tým aj vy? 

@amy.giovannini Dissolving my 8ml migrated filler ?The sun got the better of me today ? #dissolvingfiller #lips #fyp #foryou #trending #foryoupage ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] - Billie Eilish
@amy.giovannini Day 2 - dissolving 8ml lip filler ?? #fyp #foryou #lipfillerdissolving #aesthetics #lips #lipfiller #foryoupage ♬ adore u - Fred again.. & Obongjayar
@amy.giovannini Replying to @saff ♬ head - Maisi & piri

Súvisiace články

Najčítanejšie