Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Obľúbenú speváčku nespoznávajú ani verní fanúšikovia: Čo si to urobila s tvárou?
Zdielať na

Obľúbenú speváčku nespoznávajú ani verní fanúšikovia: Čo si to urobila s tvárou?

Zdroj: Profimedia

Hoci za svoju kariéru predala po celom svete viac ako 40 miliónov albumov, v poslednom období sa viac ako o jej úspechoch, hovorí o tom, že sa na seba prestáva podobať.

Keď sa 58-ročná country hviezda Shania Twain zúčastnila benefičného galavečera MusiCares Osobnosť roka 2024, všetkých prítomných ohromila zmeneným vzhľadom, píše brightside.me.

Keď sa fotografie speváčky z akcie rozšírili po internete, ľudia ju s výrazne kratšími vlasmi a silným mejkapom nevedeli spoznať. Mnohí tak boli presvedčení, že za jej zmeneným vzhľadom nie je výrazné líčenie, ale estetické zákroky.  

Hoci Shania v minulosti skalopevne tvrdila, že žiadnu plastickú operáciu nikdy nepodstúpila a ani to v budúcnosti neplánuje, o nejakých zásahoch na jej tvári sú presvedčení aj odborníci. Tí sa vyjadrili, že u speváčky je evidentné minimálne použitie botoxu, omladenie očného okolia a výplne v lícach. 

Profimedia

O tom, že Shania Twain je považovaná za imidžového chameleóna, svedčí aj ďalšia fotografia, ktorú speváčka zverejnila na sociálnej sieti. Má na nej vlasy v blond a ružovom odtieni a spolu s líčením vyzerá podľa fanúšikov ako ďalšia sestra Kardashianiek.  

“Toto nemôže byť Shania Twain!“ napísal jeden z mnohých fanúšikov, ktorý speváčku jednoducho nevedel spoznať...  

View this post on Instagram

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie