Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Horší výsledok domáceho farbenia obočia ste ešte nevideli: Pomóc, TO je katastrofa!
Zdielať na

Horší výsledok domáceho farbenia obočia ste ešte nevideli: Pomóc, TO je katastrofa!

Zdroj: TikTok/@libbyanderson__

Keď sa mladá žena uvidela v zrkadle, takmer odpadla! Toto by ste určite nechceli zažiť ani vo sne, hotová pohroma!

O tom, že farbiť si obočie doma nie je dobrý nápad, sa presvedčila aj táto žena, ktorá svoj pokus s katastrofálnym výsledkom zverejnila na sociálnej sieti. Stalo sa niečo podobné aj vám?

Odborníčka nám radí, ako sa starať o pleť pod rúškom.

Počas lockdownu sme sa museli dlho zaobísť bez kaderníckych salónov a tiež bez kozmetičiek a beauty procedúr. Mnohé ženy zistili, že toľko služieb využívať ani nepotrebujú a zvládnu to aj samé doma.

Užívateľka TikToku @libbyanderson__ si chcela skrášliť svoje nevýrazné obočie a tak si kúpila farbiacu sadu na domáce použitie, píše denník The Sun. Dôkladne si prečítala všetky inštrukcie a verila, že podľa návodu to bez problémov zvládne.

Farbu si aplikovala veľmi precízne a zámerne zašla až za okraje, aby sa nestalo, že by zostala nejaká časť nezafarbená. Farbu však nechala pôsobiť pridlho a pri pohľade do zrkadla zažila poriadny šok!

Keď sa snažila vatovým tampónom utrieť farbu z obočia a okolia, zistila, že to absolútne nejde odstrániť a ona vyzerala ako klaun.

Ženy na sociálnej sieti sa priznali, že pri pokuse o domáce farbenie obočia dopadli veľmi podobne a pridali aj niekoľko účinných tipov, ako sa nadmerného farbiva zbaviť. Pomôcť by mohol napríklad detský olejček, kozmetická vazelína či kvalitná micelárna voda. 

Stavíme sa, že keď ste si pozreli túto “nehodu,” určite to doma nikdy skúšať nebudete!

@libbyanderson__

when you accidentally leave the eye brow dye on too long?oh no indeed

♬ Oh No - Kreepa

Súvisiace články

Najčítanejšie