Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOP herecké kamošky kašlú na botox: Fanúšikovia im tlieskajú za FOTO bez úprav
Zdielať na

TOP herecké kamošky kašlú na botox: Fanúšikovia im tlieskajú za FOTO bez úprav

Zdroj: Profimedia

Neprepadli plastikám ani prehnanej úprave fotografií. Rozhodli sa starnúť prirodzene a nemajú problém ukázať sa svetu presne také, aké naozaj sú.

Slávne hollywoodske herečky Cameron Diaz (49) a Drew Barrymore (46) sú dobrými priateľkami už celé roky a nič sa na tom nezmenilo ani vtedy, keď sa staršia z nich rozhodla s herectvom skoncovať.

Starnú s gráciou

Keď Drew Barrymore zverejnila peknú fotografiu so svojou kamarátkou Cameron Diaz, netušila, že tým spustí doslova šialenstvo. Ani jedna z tejto dvojice totiž neholduje skrášľovacím zákrokom a rovnako sa netrápia s úpravou fotografií pred zverejnením.

Najkrajšou ozdobou každej ženy je úsmev a spokojnosť, čo tieto herecké kamošky perfektne potvrdili. Ich fotografia si za krátku chvíľu získala viac ako milión lajkov a ich prirodzený vzhľad ocenili aj ich ďalšie herecké kolegyne, píše magazín People.  

Takto vyzerali známe herečky pred takmer dvadsiatimi rokmi... 

Profimedia

Cameron sa priznala, že pred rokmi vyskúšala botox, ale zľakla sa, keď jej tvár zrazu vyzerala a inak a povedala si, že takto vyzerať nechce! Odvtedy sa akýchkoľvek úprav stráni a nemá problém zverejniť fotku či video aj úplne bez mejkapu.

Jej kamarátka Drew Barrymore zase prezradila, že jej záleží na tom, aby zostala prirodzená a radšej nikdy žiaden zákrok nepodstúpila, pretože je náchylná k závislostiam. „Začnem jedným malým zákrokom a o chvíľu budem vyzerať ako Jocelyn Wildenstein,“ zažartovala v jednom z rozhovorov.

Ako sa páčia Charlieho anjeli po rokoch vám?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ICONSTYLE (@iconstyle_al)

Súvisiace články

Najčítanejšie