Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Potrebovala peniaze, svoje vlasy predala na internete: Uff, dlhé vrkoče si ostrihala sama!
Zdielať na

Potrebovala peniaze, svoje vlasy predala na internete: Uff, dlhé vrkoče si ostrihala sama!

Zdroj: TikTok/livingthathumanlife

Toto video sa na sociálnych sieťach stalo okamžite virálne, pri tom, ako si mladá žena strihá nádhernú ryšavú hrivu, budete sledovať so zatajeným dychom!

Keď Audrey zverejnila na TikToku video, na ktorom si strihá takmer 50 centimetrov dlhé vrkoče, netušila, že tým spôsobí taký ošiaľ!

S radami odborníka si krásnu hrivu vyčarujete aj doma!

Toto video si doteraz pozrelo už viac ako 4,5 milióna ľudí a väčšina z nich sa pýta: Prečo to urobila?

Audrey otvorene priznala, že jednoducho potrebovala peniaze a tak svoje vlasy ponúkla na internete. Keď sa našiel záujemca, už sa nedalo cúvnuť a pustila sa do toho.

Sympatická ryšavka si dlhé vlasy zaplietla do vrkočov, aby sa jej ich podarilo odstrihnúť čo najjednoduchšie, píše denník The Sun. Strihanie sa nezaobišlo bez emócií a nervozity, ale nakoniec to dotiahla do úspešného konca.

Audrey za vlasy dostala 350 libier a je spokojná. Ostatným však radí, ak by to chceli vyskúšať tiež, aby neriskovali a vlasy si ostrihali až keď dostanú peniaze na účet vopred.

Ostrihané vlasy si potom nechala ešte upraviť u kaderníčky a fanúšikovia ju pochválili, že vyzerá výborne aj radikálne skrátenom strihu.

Čo poviete? Mali by ste odvahu na takýto krok?

@livingthathumanlife

##ClearGenius ##foryoupage ##fyp ##chopitoff ##hair ##haircut ##longhair ##shorthair ##hairstyle ##hey ##youreallyreadallthehashtags ##howisyourdaygoing ##wellbye

♬ I Did It (I`m Not Gonna Do It) - Whatsup

Súvisiace články

Najčítanejšie