Skoro jasno
17°
Bratislava
Zúfalý otec priniesol dcéru ku kaderníčke: TAKTO jej zachránila zničené a zauzlené vlasy
Zdielať na

Zúfalý otec priniesol dcéru ku kaderníčke: TAKTO jej zachránila zničené a zauzlené vlasy

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Neskutočná premena či skôr záchrana zničených vlasov sa stala okamžite virálna. Ľudí však okrem šikovnej kaderníčky prekvapilo aj niečo iné.

Austrálska kaderníčka Ally zverejnila na sociálnej sieti video, v ktorom dala do poriadku príšerne zauzlené vlásky malého dievčatka. Kým iní by jej pravdepodobne vlasy ostrihali nakrátko, jej sa podarilo ich zachrániť. Pozrite sa na to!

Na čo by sme pri starostlivosti o svoje vlasy nemali zabúdať?

Otec dievčatka priznal, že sa pokúšal príšerne chumáče a uzly dcérke rozčesať až štyri dni, no nakoniec to vzdal a priniesol ju do kaderníctva.

Trpezlivá kaderníčka sa do náročného prípadu pustila a postupne začala zlepené vlasy rozčesávať, no po chvíli skutočne uznala, že sa nedá urobiť nič iné, iba časť z nich odstrihnúť.

Táto premena zničených vlasov si získala milióny videní a ľudia kaderníčke adresovali množstvo pozitívnych ohlasov. Okrem nadšenia z výsledku mnohých zaujalo aj čosi iné a pýtajú sa, ako toto mohol jeden rodič dopustiť.

„Pri pravidelnom česaní sa takáto hrôza nemôže stať!“ napísala jedna. „Mám tri dcéry s dlhými vlasmi, no nikdy sa nám niečo také nestalo,“ napísala ďalšia.

Čo na to hovoríte vy? Je toto zanedbanie výchovy, alebo sa to bežne stáva aj vám?

 

@iamstyledhair

Getting knots out of little girls hair. ##haircut ##knots ##knotsinhair ##beforeafter ##kidshair. ##hairdresser

♬ Relentless - BLVKSHP

Súvisiace články

Najčítanejšie