Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Netušila, že použila samoopaľovací krém po záruke: Pri pohľade do zrkadla zažila ŠOK!
Zdielať na

Netušila, že použila samoopaľovací krém po záruke: Pri pohľade do zrkadla zažila ŠOK!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Mladá žena túžila dodať svojej vyblednutej pokožke zdravší vzhľad a farbu, tak siahla po „falošnom opálení.“ Ani vo sne jej nenapadlo, že by to mohlo skončiť takto!

Solária sú momentálne zatvorené a tak čoraz viac žien, ktoré boli zvyknuté na hnedú pokožku, siahajú po samoopaľovacích prostriedkoch. Tie sú v dnešnej dobe už natoľko kvalitné, že sa ich väčšinou obávať nemusíme. Čo by sme ale sledovať mali, a veľmi pozorne, je dátum spotreby!

Pomóóc, toto nevyšlo!

Saskia zverejnila na TikToku video, na ktorom ukázala svoju tvár a ruky po použití samoopaľovacieho prostriedku. Keď sa uvidela v zrkadle, nevedela, či sa má skôr smiať, alebo plakať. Namiesto hnedého odtieňa mala jej pleť výrazne zelený odtieň, napísal denník The Sun.

„Vyzerám ako Shrek!“ povedala a dodala, že až neskoro zistila, že samoopaľovák je po záruke niekoľko mesiacov.

TikTok/saskiahehe

Ľudia na sociálnej sieti najskôr pobavili a následne jej začali dávať rady, ako sa neželaného farebného odtieňa zbaviť. „Mne na presne tento problém zabral hydratačný Nivea krém, zelená farba o chvíľu zmizla,“ napísala jedna. Ďalší jej odporúčali teplý kúpeľ s olejčekom a píling, alebo natrieť sa detským olejom, nechať pôsobiť 15 minút, zotrieť vatovým tampónom a pokožku opláchnuť teplou vodou.

Spomeňte si na túto ženu a ak zatúžite po opálenom vzhľade, vždy si skontrolujte dátum spotreby na samoopaľovacom prostriedku!

@saskiahehe

someone help me ##faketan ##british ##foryoupage ##fyp

♬ original sound - saskia :)

Súvisiace články

Najčítanejšie