Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dominika Mirgová na sebe vylepšila ďalšiu vec: Všimli ste si, čo sa na jej tvári zmenilo?
Zdielať na

Dominika Mirgová na sebe vylepšila ďalšiu vec: Všimli ste si, čo sa na jej tvári zmenilo?

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Sexi speváčka sa drobným vylepšeniam nebráni a nemá žiaden problém sa k nim aj priznať. Po najnovšej úprave ju pravdepodobne uvidíme usmiatu častejšie!

Aj speváčke Dominike Mirgovej (29) sa zdá, že padémia koronavírusu trvá už neskutočne dlho a priznala sa, čo teraz dookola robí namiesto koncertovania. Minimálne jeden dôvod na radosť však má, a týka sa to jej vylepšeného vzhľadu. Všimli ste si, že sa na nej niečo zmenilo?

Dopriala si krajší úsmev

V minulom roku sa Dominika priznala, že si nechala upraviť prsia, ktoré po tehotenstve a výraznejšom schudnutí stratili svoj tvar.

Pred pár dňami sa pochválila novým vylepšeným chrupom, na ktorý si musela síce pár mesiacov počkať, ale tvrdí, že to rozhodne stálo za to. Speváčka nosila neviditeľný strojček, ktorý jej mierne krivé zuby dokonalo vyrovnal a výsledok je naozaj fantastický!

“Dva týždne boli náročné, priznám sa, mala som chvíle, kedy som to chcela vzdať, (ako pri začiatkoch môjho chudnutia). Ale keď som začala vidieť zmeny, motivovalo ma to a ani neviem ako, ale tých 9 mesiacov ubehlo ako voda…” napísala Dominika na Instagram a pridala niekoľko ďalších záberov zo zubnej kliniky.

Vylepšenie chrupu rovnakým spôsobom podstúpila napríklad aj Adela Banášová, Táňa Pauhofová či Didiana. Dali by ste sa na to tiež?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ČTK (@czechnewsagency)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa didiana original (@didiana_original)

Súvisiace články

Najčítanejšie