Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Veľké stretnutie po rokoch: Takto sa hviezdy z Nákupných maniačok zmenili!
Zdielať na

Veľké stretnutie po rokoch: Takto sa hviezdy z Nákupných maniačok zmenili!

Zdroj: Instagram/mirislobodnikova

V tom čase bruneta Mirka zažiarila v Nákupných maniačkach ako jedna z mála, ktorá stajlistu Mariána Hornyáka očarila nielen svojím šatníkom, ale aj vkusom. Títo dvaja sa po rokoch opäť stretli!

Mirka sa pred rokmi objavila v šou Nákupné maniačky a na vtedajšieho stajlistu Mariána Hornyáka poriadne zapôsobila. Ukázala totiž svoj originálny šatník, aký v relácii dovtedy žiadna iná nepredviedla... 

Kráska vyhrala samotnú súťaž práve svojím super outfitom, no domov si odniesla aj cenu stajlistu, čo bola pre ňu veľká pocta. Odvtedy prešlo veľa rokov a z Mirky sa pred mnohé ženy stala módna ikona. Drobná žena má totiž mimoriadny cit pre trendy kúsky, ktoré vie kombinovať a patrí medzi jedny z najlepšie oblečených žien na Slovensku. Pred pár dňami sa Mirka s Mariánom opäť na stretli na jednej spoločenskej akcii. "Po rokoch sa opäť stretávame s Mariánom, ktorý mi udelil cenu stajlistu a odštartoval moje pôsobenie vo fashion worlde (módnom svete, pozn.red.)," priznala kráska. Tá sa od čias maniačok poriadne zmenila, no stále vyzerá super. Čo poviete? 

Instagram/mirislobodnikova

Súvisiace články

Najčítanejšie