Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Toľko komplimentov dávno nedostala: Nicole Kidman bola v týchto šatách ako bohyňa
Zdielať na

Toľko komplimentov dávno nedostala: Nicole Kidman bola v týchto šatách ako bohyňa

Zdroj: Profimedia

Hollywoodska herečka si prevzala prestížne ocenenie v dych berúcej róbe a od ľudí získala tisíce obdivných slov. Ako sa jej neprehliadnuteľný look páči vám?

Na 49. ročníku AFI Life Achievement Award, ktoré sa konalo Los Angeles si Nicole Kidman (56) prevzala výnimočnú cenu za celoživotný prínos filmovému priemyslu, informuje variety.com.

Výrazná herečka si ocenenie prišla prevziať v zlatých flitrovaných šatách od módnej značky Balenciaga a mnohí sa zhodli v tom, že bola absolútne dokonalá.  

Úspešnú kariéru Nicole Kidman prišli spolu s ňou osláviť aj mnohé  hollywoodske legendy ako napríklad Meryl Streep, Morgan Freeman, Reese Witherspoon, či  Naomi Watts a mnohí jej ďalší blízki a priatelia. Prestížne ocenenie AFI Life Achievement Award je najvyššie ocenenie udelené Americkým filmovým inštitútom.

View this post on Instagram

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

Nádherná Kidman si ocenenie prevzala za búrlivého potlesku a na jej adresu odznelo množstvo pozitívnych a prajných odkazov. Prezident AFI Bob Gazzale, ktorý tiež pôsobil ako scenárista a výkonný producent galavečera, pochválil Kidman v rozhovore pre Variety a opísal ju ako stelesnenie „pôvabu a romantiky hollywoodskej minulosti“.   

Aj keď Nicole Kidman bola v poslednom čase viackrát kritizovaná za svoj vzhľad či nevhodné a nevkusné fotografie, v tento večer dostala snáď iba samé komplimenty. Ako sa vám páčia šaty, ktoré si na slávnostný večer vybrala?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie