Jasno
25°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Priateľ Halle Berry zverejnil jej nahú FOTKU: Fíha, toto mu naozaj dovolila?
Zdielať na

Priateľ Halle Berry zverejnil jej nahú FOTKU: Fíha, toto mu naozaj dovolila?

Zdroj: Profimedia

Kým väčšina by si takýto odvážny záber nechala len v súkromnom archíve, on sa ním pochválil pred celým svetom. Slávna herečka vyzerá aj tesne pred šesťdesiatkou neuveriteľne!

Priateľ oscarovej herečky Halle Berry (57), americký spevák Van Hunt (54) zverejnil na Instagrame záber, na ktorom stojí Halle na balkóne celkom nahá a pozadím sa opiera o zábradlie, píše eonline.com.

"Šťastný deň matiek z celého srdca. Do prd.le, to som nemal zverejniť," napísal k aktu svojej priateľky. Dvojica spolu randí štyri roky a je vidieť, že im to klape stále ukážkovo.  

Zaľúbencov už niekoľkokrát načapali paparazzi na romantických prechádzkach, spolu navštevujú múzeá a galérie a vychutnávajú si kulinárske špeciality New Yorku. Často ich vidno aj v rôznych mestských kluboch a baroch. Sú jednoducho nerozluční a zjavne spolu trávia všetko voľný čas.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Cítim sa jednoducho naplnená. Vo svojom živote som teraz romanticky šťastná, ako matka, ako umelkyňa. V prvom rade sa treba postarať o seba, pretože nemôžem byť dobrou matkou, ak nie som bytostne šťastná a necítim sa byť sama sebou," povedala o vzťahu s Huntom herečka.   

Exotická kráska, o ktorej Pierce Brosnan vyhlásil, že bola jeho najviac sexi Bond girl, nestratila nič zo svojho sexepílu ani s blížiacou sa šesťdesiatkou a tento odvážny záber je toho najlepším dôkazom!  

View this post on Instagram

A post shared by van hunt (@vanhunt)

Súvisiace články

Najčítanejšie