Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vysnívané svadobné šaty si dala ušiť: Keď jej ich krajčírka ukázala, neverila vlastným očiam!
Zdielať na

Vysnívané svadobné šaty si dala ušiť: Keď jej ich krajčírka ukázala, neverila vlastným očiam!

Zdroj: unsplash.com/tom-pumford

Je jasné, že objednávať šaty online z neoverených obchodov či značiek, je vždy riziko, no rovnako zle to môže dopadnúť aj pri šití na zákazku. Len sa pozrite, čo ušila profesionálka!

Budúca nevesta Sammeay, ktorá na internete vystupuje ako „@S.I.S,“ zdieľala krátke video na TikToku, v ktorom svojim sledovateľom ukázala vysnívané šaty, v ktorých sa chce vydávať.

Takto mali vyzerať šaty, po ktorých túžila. 

TikTok/sammea

Mama jej poradila, že takéto šaty jej bez väčších problémov ušije šikovná krajčírka a tak jej dohodila tú svoju, píše The Sun. Táto žena je možno šikovná na bežné krajčírske práce, ako skracovanie a zužovanie vecí, prípadne nejaké jednoduché strihy. S ušitím svadobných šiat podľa predlohy však zjavne veľa skúseností nemala, aj keď podľa nej je výsledok úplne perfektný!

Kým šaty, po ktorých túžila budúca nevesta sú priliehajúce k postave, dlhé po zem, majú očarujúce korálky a šifónový materiál, ktorý zakrýva jedno rameno, tie čo nakoniec dostala, boli úplne odlišné.

Namiesto prekrásnych šiat, sú tieto šaty pokryté toľkými pierkami, že jej ani nevidieť do tváre, mnohí ju preto prirovnávajú k „vtáčikovi“. Ona sama sa vyjadrila, že sa v nich cíti ako kačka.

TikTok/sammea

​Všetci komentujúci s budúcou nevestou súhlasili a napísali jej mnoho podporných správ. Väčšina z nich sa vyjadrila, že by za túto katastrofu nezaplatili a veria, že má ešte dostatok času, aby si nechala ušiť nové, prípadne si ich radšej vyskúšala a kúpila.

Mali ste niekedy podobne negatívnu skúsenosť aj vy? Ako by ste zareagovali na jej mieste?

@sammeay Wait for it ? #greenscreen #whatiorderedvswhatigot #nigeriantailor #epicfail #tiktoknigeria #whatiwantedvswhatigot #fyp #foryourpage ♬ original sound - Kneely_Knight

Spomínate si ešte, aké rozprávkové svadobné šaty mala na sebe Jasmina Alagič?

Súvisiace články

Najčítanejšie