Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Odborníčka prezradila, akú najväčšiu chybu robíme pri výbere svadobných šiat: Ženy, na TOTO pozor!
Zdielať na

Odborníčka prezradila, akú najväčšiu chybu robíme pri výbere svadobných šiat: Ženy, na TOTO pozor!

Zdroj: Profimedia

Snáď každej budúcej neveste záleží na tom, aby bola v svoj svadobný deň čo najkrajšia vo svojich vysnívaných šatách. Ak vás čaká skúšanie a vyberanie svadobných šiat, určite myslite na túto radu!

Majiteľka obchodu so svadobnými šatami Shannon Martin upozornila na jednu z najväčších chýb, ktorú robia budúce nevesty pri výbere a skúšaní svadobných šiat, píše portál mirror.co.uk.

Najväčšia chyba pri výbere svadobných šiat 

Odborníčka tvrdí, že jednou z najčastejších chýb pri výbere svadobných šiat, ktoré vo svojom salóne spozorovala je to, že budúce nevesty si schválne vyberajú menšie čísla šiat, lebo dúfajú, že sa im do svadby podarí schudnúť. 

„Nevesty čelia obrovskému tlaku, aby schudli, ale prečo je to tak? Po tom, ako sa vydajú, priberú naspäť všetky tie kilá, tak, ako každý. Ľudia sa ma často pýtajú, či musia schudnúť, kým si prídu vyskúšať šaty. Je to príšerné,“ rozhorčuje sa majiteľka obchodu a radí ženám, aby si radšej vyhľadali taký salón, kde im so šatami dobre poradia a tiež šaty prispôsobia ich postave.  

Profimedia

Dôležité je podľa nej vybrať si vhodný strih práve pre ich typ postavy a nie sa šialene trápiť kvôli kilám navyše. Rovnako tak treba výber šiat riešiť v dostatočnom predstihu, prispôsobiť sa dajú ešte aj krátko pred svadbou.  

"Chcem, aby sa každá nevesta cítila výnimočne, a robíme všetko pre to, aby sme to dosiahli,” hovorí Shannon, ktorá je presvedčená o tom, že v rozmanitosti je krása a preto by si každá žena mala vybrať také šaty, ktoré sa páčia jej a navyše sa v nich cíti aj pohodlne.  

Súvisiace články

Najčítanejšie