Jasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vémolovci schytali opäť poriadnu kritiku: Mohol Karlos kúpiť deťom TAKÉTO zviera?
Zdielať na

Vémolovci schytali opäť poriadnu kritiku: Mohol Karlos kúpiť deťom TAKÉTO zviera?

Zdroj: Instagram/LV

Známy zápasník sa netají tým, že je aj veľkým milovníkom zvierat a doma má už hotovú malú zoo. Ďalší zvierací prírastok však rozohnil mnohých ľudí, pozrite sa, prečo!

Karlos Vémola svoje deti poriadne rozmaznáva. Do svojej malej zoo im totiž prikúpil ďalšie zviera, po ktorom malá Lili a Rocky túžili. Zatiaľ čo deti sú z poníka úplne nadšené, manželka Lela Ceterová už takú radosť nemala, a o ľuďoch na sociálnych sieťach nehovoriac, píše český portál extra.cz.

Karlos Vémola svojim deťom zjavne splní všetko, čo im na očiach vidí a najnovšie sa pochválil poníkom, ktorého im zadovážil.   

„Tak čo? Prejde nám to?“ obával sa Karlos na svojom Instagrame, keď nové zviera viedol domov. „Rád svojim deťom plním všetky ich sny. Škoda, že Lela Ceterová nemala takú radosť ako ony,“ pridal fotografiu, na ktorej je zachytený v kovbojskom outfite aj s deťmi a malá Lili sedí na novom poníkovi a je radosťou bez seba.

Kvôli zvieratám je neustále v problémoch  

Reakcie na seba nenechali dlho čakať. „Poník je predsa stádové zviera. Ak nemá parťáka, tak bude trpieť,“ napísala jedna z komentujúcich. „Je to pekné. Len si hovorím, či sú všetky tie zvieratá vo Vémolande šťastné," pridáva sa ďalší. "Naozaj super nápad na takto malý priestor. Navyše to zviera nemá byť samo,“ rozčuľuje sa ďalšia.    

Vémola pritom v súvislosti so svojimi zvieratami lieta v poriadnych problémoch. Potom, čo mu bola zabavená jeho biela tigrica, pri ktorej sa zistilo, že má odstránené pazúry, pozrela sa veterinárna správa aj na laby jeho levíc. Prípadom sa zaoberá polícia a je možné, že si o chvíľu posvietia aj na nového poníka...   

Súvisiace články

Najčítanejšie