Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celebrity sú nadšené z džínsovej kolekcie Dary Rolins: Vybrali by ste si niečo aj vy?
Zdielať na

Celebrity sú nadšené z džínsovej kolekcie Dary Rolins: Vybrali by ste si niečo aj vy?

Zdroj: Profimedia

Už roky patrí nielen medzi najúspešnejšie speváčky, ale je tiež považovaná za jednu z najštýlovejších žien slovenského a českého šoubiznisu. Bola to len otázka času, kedy sa okrem hudby pustí aj do podnikania v módnom svete.

Dara Rolins (48) predstavila svoju prvú džínsovú kolekciu VERMI by Dara v Prahe, kde ju prišlo podporiť mnoho známych tvári.

"SEN SA REALITOU MÔŽE STAŤ" Spievam to, verím v to, žijem to, viem to:). Jeden z mojich ďalších snov sa dnes mení v skutočnosť a ja oficiálne vstupujem aj do sveta módy:))” pochválila sa Dara na Instagrame kolekciou, ktorá bola vytvorená z recyklovateľných materiálov v Taliansku.

„Počas príprav bola totiž použitá takzvaná technika detox denim, teda taká, počas ktorej sa nepoužívajú žiadne toxické či ďalšie nežiaduce zlúčeniny a materiály poškodzujúce životné prostredie,” cituje Daru český magazín Extra.cz.

Profimedia

​Vo väčšine kúskov je cítiť návrat do histórie. Dara sa nebála ani denimových retro kombinéz či  zvonových nohavíc, keďže toto sú trendy, ktoré sa neustále vracajú. Či si na odvážnejšie modely trúfnu aj bežné ženy, ťažké povedať. Mnohé milovníčky módy ju pochválili za to, že myslela na ekológiu, avšak ceny za jednotlivé kúsky sa im zdajú prehnané. Tak napríklad džínsy od Dary vás budú stáť okolo 200 eur.

Čo poviete, vybrali by ste si z týchto džínsových kúskov aj vy?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DARAFORCE ?????? (@daraforcegrlpwr)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???__??????? (@topfashionmagazine)

Najčítanejšie