Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Družičku obvinili, že chce zatieniť nevestu: Mohla TOTO spraviť tesne pred svadbou?
Zdielať na

Družičku obvinili, že chce zatieniť nevestu: Mohla TOTO spraviť tesne pred svadbou?

Zdroj: TikTok/Brittney Rae

Šaty, ktoré mala pripravené na svadbu svojej kamarátky, neboli úplne podľa jej vkusu, tak sa ich rozhodla trochu upraviť a vylepšiť. Čo poviete, rozhodla sa správne?

Brittney Rae zverejnila na TikToku video, v ktorom ukázala svoje družičkovské šaty pred a po úprave. Namiesto pochvaly a komplimentov sa však dočkala skôr kritiky. Čo na to hovoríte vy?

Ako je možné, že Diana Mórová vyzerá aj po 50-tke stále takto fantasticky?

Naozaj chcela zatieniť nevestu?

Pôvodné šaty smaragdovo zelenej farby označila Brittney za nevkusné a nezaujímavé a tak sa rozhodla dva dni pred svadbou, že si ich vlastnoručne vylepší, píše The Sun. Šaty si prerobila tak, že jej výstrih siahal až po pupok a ľudia na to okamžite reagovali.

@brittneyraetoday #bridesmaiddresses #bridesmaiddresschallenge #dressreveal #sewingtiktok #dressdesign #sewingtransformation #badbridesmaid #donttellthebride #sewing ♬ Unbreakable (with Sam Gray) - Telykast & Sam Gray

„Tá svadba nebola o tebe, akurát si pokazila krásne tradičné šaty,“ napísala jej jedna z komentujúcich.

„Hostia a najmä družičky by mali nechať vyniknúť nevestu a tak, ako by nemali mať biele oblečenie, nemali by byť ani vyzývavé,“ napísala jej ďalšia.

To, či šaty dostala od kamarátky, alebo len dostala zadanie na farebný odtieň, neprezradila, isté však je, že ona bola s výsledkom maximálne spokojná. Nevesta sa na spoločnej fotografii usmieva tiež, no ktovie, ako sa cítila, keď ju uvidela.

Čo na tieto šaty hovoríte vy? Išli by ste kamarátke na svadbu s výstrihom po pupok?

TikTok/Brittney Rae

@brittneyraetoday An update to the bridesmaid dress saga #bridesmaiddresses #weddingtiktok #weddingday #sewingtiktok #SoFiMoneyMoves #bridesoftiktok ♬ (Everything I Do) I Do It for You - Brandy

Súvisiace články

Najčítanejšie