Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jej outfity rozdelili fanúšikov: Čo poviete, oblieka sa Dominika sexi alebo by na TOTO mala zabudnúť?
Zdielať na

Jej outfity rozdelili fanúšikov: Čo poviete, oblieka sa Dominika sexi alebo by na TOTO mala zabudnúť?

Zdroj: Profimedia

Svoju schudnutú a dokonale vytvarovanú postavu rada predvádza aj v poriadne odvážnych kúskoch, no niektorí ľudia majú pocit, že pre matku malého syna takéto oblečenie už nie je vhodné. Aký je váš názor?

Obľúbená speváčka Dominika Mirgová (29) má tisíce fanúšikov, ktorí fandia nielen jej hudbe, ale inšpirujú sa aj jej životným štýlom a módnym vkusom. Hoci dostáva veľké množstvo komplimentov a pozitívnych komentov, pravidelne sa ozývajú aj hejteri, ktorí jej dokážu poriadne naložiť.

Ako stará prostitútka?

Je vidieť, že odkedy Dominika výrazne schudla a vylepšila si postavu, siaha čoraz častejšie po odvážnych outfitoch a sexi kúsky si vyberá aj do svojich klipov. Napriek tomu, že je tiež maminou, ukazuje, že vyzerať príťažlivo môže každá jedná žena, nie všetci sa však s takýmto názorom stotožňujú.

Takto sa Dominika nahodila na krst albumu rapera Majselfa a ľudia sa do nej pustili, rovnako tak pri ďalších extravagantných outfitoch, ktoré viac odhaľovali, ako zahaľovali. 

Profimedia

"Prepáč, ale takto by som sa neobliekala, kebyže už mám dieťa a muža, ako prostitútka, ale nič v zlom, je to tvoja vec," napísala jej jedna z komentujúcich a ďalší sa pridali aj s kritikou jej vzhľadu.

“Ona už nevie čo so sebou,” napísal ďalší a nasledovala tiež kritika zákrokov, po ktorých sa podľa mnohých už na seba prestáva podobať a vraj vyzerá zbytočne staršie. 

Čo si o tom myslíte vy? Hodí sa k nej tento imidž, alebo by sa mala trošku viac krotiť?  

Súvisiace články

Najčítanejšie