Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slovenky jej poradne naložili: Ty nám chceš dávať módne tipy na šaty? Zabudni!
Zdielať na

Slovenky jej poradne naložili: Ty nám chceš dávať módne tipy na šaty? Zabudni!

Zdroj: Instargam

Toto od svojich fanúšičiek rozhodne nečakala. Katka Jakeš, ktorá rada zdieľa svoje tipy na zaujímavé módne kúsky, dostala tentoraz poriadne studenú sprchu!

Každému sa páči niečo iné a keď sa jedná o módu, platí to dvojnásobne! O tom sa na vlastnej koži presvedčila aj influencerka Katka Jakeš. Sexi tanečnica v minulosti podnikala s módou a spoločne s Ivanou Gáboríkovou vlastnili úspešný online obchod. 

Aké módne kúsky milujú naše známe tváre? Pozrite sa!

​Blondína miluje módu a pár svojich tipov na letné šaty ukázala aj na sebe. Jej kúsky, ktoré si plánuje zobrať na dovolenku, však viaceré ženy až tak neoslovili, dokonca ju neváhali skritizovať. "Kati, prosím ťa, neber si ani jeden vôbec sú to neni nejaké pekné šaty, ty máš naviac niečo sexi elegantné a hlavne kvalitnejšie materiály," poradila jej jedna Slovenka. Iná by ju zase rada videla v oveľa atraktívnejších kúskoch, keďže Katka na svojej postavičke makala a môže sa pochváliť dokonale vyšportovanými krivkami. "Za mňa ani jedny, ale každý má iný vkus. Snáď som sa vás nedotkla..." priznala ďalšia žena. Vy by ste si z jej ponuky šiat nejaké vybrali?

Moderátorka Katka Jesenská má vo svojom šatníku hotové poklady!

Súvisiace články

Najčítanejšie