Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Po rokoch sa dočkali adoptovanej dcérky, ale dlho sa netešili: Po piatich dňoch prišiel ŠOK
Zdielať na

Po rokoch sa dočkali adoptovanej dcérky, ale dlho sa netešili: Po piatich dňoch prišiel ŠOK

Zdroj: Profimedia

Ich životný príbeh pripomína skôr silný filmový scenár, no v ich koži by nechcel byť snáď nikto. Na svoje šťastie museli čakať veľmi dlho, no veria, že je všetko tak, ako má byť.

Sarah Howell (31) z americkej Virginie sa s manželom Chrisom (32) roky snažili o dieťatko, ale stále sa im nedarilo. Žene neskôr diagnostikovali endometriózu a na otehotnenie jej dávali len jediné percento. Manželia sa nevzdali a naďalej verili v zázrak, no popri tom tiež požiadali o adopciu.

Nenechajte si ujsť nový seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke! 

Po dlhých rokoch pokusov o počatie prirodzenou cestou, ale aj pomocou hormónov a umelého oplodnenia sa nakoniec dočkali a Sarah otehotnela. Krátko na to, ako sa tehotenstvo potvrdilo, mali radosť dvojnásobnú, pretože sa podarila aj adopcia a mohli si prísť pre vytúžené dievčatko, napísal denník Metro.

Sarah bola na začiatku tehotenstva, keď si adoptovanú dcérku priniesli domov a boli neskutočne šťastní. „Spravila z nás prvýkrát rodičov a bolo to pre nás najväčšie šťastie,“ spomína Sarah a dodáva so smútkom, že ich radosť trvala veľmi krátko.

Podľa ich pravidiel si rodičia, ktorí odovzdajú bábätko na adopciu, môžu rozhodnutie do desiatich dní rozmyslieť. A presne to biologická mama dievčatka spravila. Po piatich dňoch zdvihol manžel telefón a svojej žene držiacej dcérku v náručí musel oznámiť veľmi smutnú správu.

"Zrútila som sa v šialenom zúfalstve na podlahu. Iba som manželovi opakovala dookola, robíš si srandu? Je to vtip?“ spomína na ťažké chvíle dnes už šťastná mama. 

Profimedia

"Mala som pocit, ako by nám zomrela, pretože sme vedeli, že už ju pravdepodobne nikdy neuvidíme," dodala Sára, ktorá sa však musela rýchlo pozviechať kvôli ich dieťatku, ktoré nosila pod srdcom.

Po ťažkom období sa nakoniec všetko v dobré obrátilo a rodičom sa narodil zdravý chlapček, ktorému čoskoro adoptovali bračeka a dokonca si neskôr zobrali aj tretieho chlapčeka, ktorého majú v pestúnskej starostlivosti.

Krásna rodinka, želáme im veľa zdravia a šťastný spoločný život!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie