Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ako dopadlo dievča, ktoré otehotnelo v trinástich? Ľudia neveria, že TOTO je jej syn
Zdielať na

Ako dopadlo dievča, ktoré otehotnelo v trinástich? Ľudia neveria, že TOTO je jej syn

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Keď porodila, bola ešte tínedžerkou a z obdobia dospievania tak skočila rovno do úlohy mamy. Prekvapí vás, ako sa vyvinul jej život.

Gabby má teraz 21 a jej syn má sedem rokov, no už si zvykla, že ich mnohí považujú za súrodencov. Na čo si však zvyknúť nedokáže, sú urážlivé a nepríjemné pripomienky na to, že otehotnela v takom mladom veku.

Gabby rozhodne nie je najmladšou matkou, na svete existuje niekoľko dievčat, ktoré porodili oveľa mladšie...

Mladá mamička sa na TikToku priznala, že ju veľmi zraňujú niektorí ľudia, ktorí jej kladú nepríjemné otázky a pochybujú o tom, že sa o svojho syna zvládla starať a vychovávať ho, píše The Sun.

Keď sa jej jedna žena posmešne spýtala, ako je možné, že otehotnela v trinástich, rovnako hlúpo a ironicky jej odpovedala. „Zjedla som zlé jablko, prehltla som semená a odvtedy je môj život na ho*no.“

@bbyegan_ From 13 and pregnant to 21 has been a journey. #fypシ #teenmom #momsoftiktok #TakeTheDayOffChallenge ♬ original sound - inspirationation0

Ani to, že sa stala veľmi mladou mamou ju nezastavilo v tom, aby chodila do školy a dokončila si vzdelanie. "Stále som chodila do školy a našla som si aj prácu, aby som mohla zaplatiť škôlku."

Rodičia jej neskôr vybavili špeciálny učebný plán a mohla sa tak vzdelávať doma, čo jej umožnilo starať sa o svojho syna, pracovať a študovať zároveň.

Hoci jej zo začiatku pomáhali aj rodičia, syna má v plnej starostlivosti a majú spolu krásny kamarátsky vzťah. To, že ich delí iba 13 rokov je často zábavné a dokonca aj syn ju občas oslovuje sestra.

Situácie, keď deti majú deti často dopadnú veľmi zle a smutne, no toto mladé dievča je dôkazom, že to nemusí byť pravidlo! Nech sa im darí!

@bbyegan_ All jokes! He can’t wait to meet his new baby sister Freya! #fypシ #foryoupage #momsoftiktok #momlife ♬ original sound - Messiah
@bbyegan_ HAPPY EARLY BIRTHDAY ?? #fypシ #birthday #ps5 #momlife #foryoupage ♬ Life Goes On - Oliver Tree

@bbyegan_ Oh no.... #boymom #teenmom #fypシ #foryoupage #LoveMeMode ♬ Oh No - Kreepa

Súvisiace články

Najčítanejšie