Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Už žiadne trápenie pri uspávaní bábätka! Geniálny trik tejto mamičky je vraj hotový zázrak
Zdielať na

Už žiadne trápenie pri uspávaní bábätka! Geniálny trik tejto mamičky je vraj hotový zázrak

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ak ste rodičmi malého dieťatka, určite veľmi dobre viete, že uspať ho je niekedy hotová veda. Vyskúšali ste už všetko možné, ale zatiaľ nič nefungovalo? Stavte na tento super trik a určite neoľutujete!

Na sociálnej sieti momentálne koluje trik vynaliezavej mamičky, ktorá našla spôsob, ako uspať bábätko v priebehu pár sekúnd a to aj bez toho, aby bola pri ňom, píše denník The Sun. Ľudia jej za túto milú fintu ďakujú a nevedia si ju vynachváliť. Pozrite sa, o čo ide!

Moderátorka Danka Čapkovičová sa v materstve našla a úlohu mamy dokáže skĺbiť aj s prácou. 

Top uspávací trik​

Niektorí rodičia majú to šťastie, že ich dieťatko zaspí v priebehu pár minút úplne bez problémov, väčšina sa však pri uspávaní bábätka poriadne vytrápi. Možno ste aj vo vašej rodine vyskúšali už všetko možné a nič z toho na vášho drobca nezabralo. Pozrite sa na uspávací trik, ktorý je momentálne hitom medzi mnohými rodičmi. 

Tento trik na uspávanie bábätká zverejnila na sociálnej sieti istá Angela, ktorá tvrdí, že jej dieťa takto zaspí úplne samostatne a v priebehu krátkej chvíľky. Pomáha jej na to hračka z rozprávky Hľadá sa Nemo, ktorá bola pôvodne určená ako hračka pre mačky a zohnala ju na Amazone za 8 libier.

Ryba má na sebe tlačidlo, ktoré po stlačení spôsobí, že začne vrtieť chvostom. Mama synčekovi rybku pripevnila na chrbátik a uložila ho na posteľ. Jemný pohyb chvosta na jeho telíčko ho uspal skutočne za pár sekúnd.

No povedzte, videli ste už rozkošnejšie uspávanie bábätka? Mnohí rodičia potvrdili, že to skutočne funguje a čarovné rybky idú pravdepodobne na dračku!

 

@angela.holm

No joke, this got him to sleep ? ##fyp ##momsoftiktok ##ClearGenius ##XfinityFanthem ##50M ##viral

♬ Into The Thick Of It! - The Backyardigans

Súvisiace články

Najčítanejšie