Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Staršia dcéra Tori Spelling si prešla peklom: Na škole ju šikanovali, teraz je z nej modelka
Zdielať na

Staršia dcéra Tori Spelling si prešla peklom: Na škole ju šikanovali, teraz je z nej modelka

Zdroj: Instagram/torispelling

Päťnásobná celebritná mamina, ktorú preslávila najmä úloha Donny v kultovom seriáli Beverly Hills 90210 sa pochválila úspechom svojej 13-ročnej dcéry, no jej fanúšikov zaujalo niečo úplne iné.

Herečka Tori Spelling (48) má so svojim manželom Deanom McDermottom päť detí a hoci ju okolie a médiá často kritizovali za ich výchovu, ona je pyšná na každého svojho potomka rovnako. Najnovšie sa pochválila úspechom svojej staršej dcéry Stelly a mnohým neuniklo, že vyzerá ako jej čistá kópia z mladších čias. Všimli ste si to aj vy?

Šikana ju ubíjala

Zo Stelly je už poriadna tínedžerka a čoraz viac sa ponáša na svoju slávnu mamu. Miluje bláznivé a farebné účesy a medzi jej záľuby patrí aj líčenie, čo stihla predviesť už niekoľkokrát.

Dcéra seriálovej Donny sa stala tvárou kozmetickej rady určenej pre tínedžerov a celá rodina vrátane slávnej mamy, je na ňu právom veľmi pyšná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

"Jej prvé modelingové fotenie. Stella je úžasný človek. Má veľké a láskavé srdce. Je inovatívna, kreatívna a plná ohňa,” napísala Tori na Instagram a spomenula tiež veľmi ťažké obdobie, keď na škole zažívala šikanu zo strany spolužiakov a dokonca aj učiteľov a samotného riaditeľa, napísal denník Today.

“Kvôli šikane prišli aj jej zdravotné problémy. Mala bolesti hlavy, žalúdka, zhoršila sa jej astma a pravidelne sa u nej objavovali záchvaty paniky,” vymenovala Tori problémy, ktorým jej dcéra musela čeliť už vo veľmi mladom veku.

Vyzerá to tak, že je z najhoršieho vonku a podľa slov jej mamy jej okrem príležitosti v modelingu pomohla aj vášeň k vareniu a pečeniu. Vraj je jej snom otvoriť si raz vlastnú pekáreň. Držíme jej palce!

Naozaj totálna mamina kópia, súhlasíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa I ♥️ T O R I (@toris.confidence)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petite 'n Pretty (@petitenpretty)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stella McDermott (@stella_mcdermott08)

Súvisiace články

Najčítanejšie