Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hneď po pôrode vynikal svojím zjavom: Rozkošný chlapček hviezdi v modelingu od 6 mesiacov
Zdielať na

Hneď po pôrode vynikal svojím zjavom: Rozkošný chlapček hviezdi v modelingu od 6 mesiacov

Zdroj: Profimedia

Hoci sa narodil o mesiac skôr, kvôli jednému detailu vyzeral oveľa vyspelejšie ako iné bábätká. Pozrite sa, čím tento chlapček vynikal hneď od narodenia.

Keď sa Reign Butler narodil, chodili sa naňho pozerať všetci zamestnanci nemocnice. Také vlasaté predčasne narodené dieťa sa naozaj len tak často nevidí!

Rozkošný chlapček s poriadne hustou nádielkou vlasov bol najväčším prekvapením pre samotných rodičov, ich prvý syn sa totiž narodil úplne bez vlasov, píše Daily Mail. 33-ročná mamička Vicky prezradila, že si ho často pletú kvôli veľkým vlasom s dievčatkom, no im to vôbec neprekáža.

Dnes má Reign už 15 mesiacov a kvôli výraznej hrive si ho ľudia všimnú na prvý pohľad. Kým neboli kvôli lockdownu zatvorené kaderníctva, chodili s ním rodičia pravidelne podstrihnúť vlasy, no teraz sa toho chopila mama. „Vlasy mu rastú veľmi rýchlo, musím mu ich pravidelne strihať, aby mu nepadali do očí,“ hovorí mamička, ktorú starostlivosť o synove vlásky veľmi baví a je na jeho výnimočnosť pyšná.  

Reign Butler

Profimedia

Keď si rodičia všimli, že ich synček okamžite upúta pozornosť ľudí, zaregistrovali ho do databázy, z ktorej si profesionáli vyberajú vhodné typy detí na rôzne fotenia či reklamy. Reigna si aj tam ihneď všimli a už v šiestich mesiacoch „pracoval“ po prvýkrát ako model a odvtedy dostáva ponuky pravidelne.

Rozkošný chlapček, súhlasíte? Poznáte takéto vlasaté dieťatko aj vy?

Reign Butler

Profimedia

Reign Butler

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie