Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Napriek boju s vážnou chorobou sa opäť usmieva: Slávna herečka priznala, že je zamilovaná
Zdielať na

Napriek boju s vážnou chorobou sa opäť usmieva: Slávna herečka priznala, že je zamilovaná

Zdroj: Profimedia

So zákernou diagnózou bojuje už niekoľko rokov a za ten čas si toho vytrpela naozaj dosť. Momentálne sa však teší z novej lásky, ktorá jej vrátila chuť a radosť do života.

Známa americká herečka Selma Blair (52) bojuje so sklerózou multiplex už niekoľko rokov. Ťažké ochorenie centrálneho nervového systému priznala ešte v roku 2018. Hoci začiatkom roka informovala, že je v remisii, stále trpela bolesťami. Teraz prišli konečne lepšie správy, sympatická herečka pre magazín usmagazine.com prezradila, že do jej života opäť prišla láska.

Herečka pred časom priznala, že jej choroba zmenila celý pohľad na život. „Zmenila som svoje zmýšľanie o svojich slabých stránkach, o mojej predchádzajúcej závislosti, o mojich problémoch,“ povedala Selma Blair a dodala, že sa stala empatickejšou, a to aj k sebe samej.  

Možno aj pozitívnejšie nastavenie herečky spôsobilo, že opäť dala šancu láske. V rozhovore pre spomínaný magazín o novom mužov vo svojom živote prezradila toto:  

„Nepochádza z hereckého sveta. V minulosti však pracoval ako producent. Chcela som muža zo stredozápadu a našla som ozajstného muža zo stredozápadu. Myslím si ale, že pre vzťahy je najlepšie, keď sa držia mimo médií. Nikto nechce byť vystavený pozornosti. Ale áno, láska sa dá nájsť, aj keď máte 52 rokov. Alebo viac," prezradila herečka... 

View this post on Instagram

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Súvisiace články

Najčítanejšie