Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Na pompéznej oslave Jennifer Lopez nechýbala ani jej mama: Neskutočné, ako vyzerá!
Zdielať na

Na pompéznej oslave Jennifer Lopez nechýbala ani jej mama: Neskutočné, ako vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Latino diva usporiadala mega narodeninovú oslavu niekoľko dní pred svojimi polo okrúhlinami a medzi pozvanými hosťami nechýbala ani najdôležitejšia žena v jej živote.

Aj keď slávna speváčka oslávi 55. narodeniny 24. júla, s honosnými oslavami začala už o pár dní skôr. Lopez sa rozhodla pre oslavu v štýle Bridgertonovci (aktuálny seriálový hit), takže hostia sa začali schádzať oblečení v originálnom viktoriánskom štýle, píše people.com.

Spomedzi prichádzajúcich hostí sa nedala prehliadnuť práve mama Jennifer Lopez, ktorá aj tesne pred 80-tkou ohuruje mladistvým vzhľadom. 79-ročná Guadalupe Rodriguez prišla vysmiata v svetlomodrých šatách s čipkovaným topom, výstrihom a šperkami a vyzerala naozaj ako vystrihnutá z populárneho seriálu.  

Po boku slávnej latino krásky však opäť chýbal jej manžel Ben Affleck, čo len definitívne potvrdilo nekonečné dohady, či títo dvaja prežívajú iba krízu, alebo išli definitívne od seba. Povráva sa, že práve ich deti sa snažia o to, aby sa pokúsili manželstvo zachrániť, zatiaľ to však na uzmierenie dvojice nevyzerá.  

Profimedia

Jennifer oslavovala teda bez manžela, o to viac si však užívala spoločnosť svojich najbližších. Lopez má dve sestry, Leslie a Lyndu, a všetky si svoju mamu nesmierne vážia za to, ako ich vychovala.  

Paradoxom je, že to bola práve mama Jennifer Lopez, ktorá si veľmi priala, aby sa Jennifer a Ben dali opäť dokopy.   

"Vedela som, že sa dáte dokopy, pretože som sa za to 20 rokov modlila," povedal Rodriguez v čase, keď jej dcéra prežívala asi najkrajšie chvíle v živote. Nuž, vyzerá to tak, že tejto rozprávke definitívne odzvonilo...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie