Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bývalá opatrovateľka syna Harryho a Meghan prehovorila: Zažila šok hneď pri prvom zoznámení
Zdielať na

Bývalá opatrovateľka syna Harryho a Meghan prehovorila: Zažila šok hneď pri prvom zoznámení

Zdroj: Instagram/sussexroyal

Lorren Khumalo, bývalá opatrovateľka, ktorá sa starala syna Harryho a Meghan prehovorila, aké to u dvojici bolo. Veľké prekvapenie zažila okamžite po príchode k manželom.

Harry a Meghan si Lorren, pediatrickú sestru, najali, aby sa starala o ich syna Archieho, keď mal len pár mesiacov. Manželia mali v tom čase nabitý program, keďže boli súčasťou britskej kráľovskej rodiny. Lorren poriadne prekvapili hneď pri prvom stretnutí...

​Opatrovateľka priznala, že bola veľmi nervózna, keď sa s nimi mala prvýkrát stretnúť a vôbec nevedela, čo si má obliecť. "Vyzerala som reprezentatívne, no nedala som si žiadny mejkap. Povedala som si, ak ma zoberú, tak jedine presne tak, ako vyzerám. Nenarodila som sa striebornou lyžičkou v ústach a nemám ani modrú krv. Ukážem sa im presne taká, aká som a s Božou pomocou tú prácu aj získam," priznala opatrovateľka v rozhovore v epizóde relácie The Breakfast Club with Zenzele Ndebele.

Harry prišiel na ich prvé stretnutie úplne obyčajne oblečený, dokonca ju hneď objal a to Lorren vôbec nečakala. "Keď som uvidela Meghan, povedala som si, že wau, aká krásna žena to je. Cítila som sa naozaj pohodlne a vôbec to nebolo také formálne, ako som si myslela," opisuje stretnutie s Markle. 

Lorren Khumalo s Archiem, keď bol bábätko...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie