Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Zlepšovák matky pobúril rodičov: Neuveríte, čo robí, aby udržala dieťa počas letu v sedadle
Zdielať na

Zlepšovák matky pobúril rodičov: Neuveríte, čo robí, aby udržala dieťa počas letu v sedadle

Zdroj: unsplash/paul-hanaoka

Táto mamička na sociálnej sieti inšpiruje ostatných rodičov rôznymi vychytávkami pre deti, žiaľ, často sa s pozitívnymi reakciami nestretáva. Aj za tento “super cestovateľský trik” schytala opäť kritiku!

Lisa Flom je dvojnásobná mamička, ktorá sa s fanúšikmi na sociálnych sieťach delí s radosťami aj starosťami zo svojho rodinného života. Pravidelne zverejňuje aj rôzne vylepšováky, ktoré jej pomáhajú najmä pri výchove a starostlivosti o deti, no nie vždy sa stretáva s pochopením. Poriadnej kritike čelí aj za zlepšovák pri cestovaní lietadlom pre menšiu dcéru, píše cafemom.com.

Cestovanie s malými deťmi vie rodičov poriadne potrápiť. Náročné je to aj v aute, ale o niečo horšie v autobuse, či v lietadle, kde je nutné, aby aspoň počas vzletu a pristávania sedeli pripútané na mieste.  

Mladá mamička má dve dcéry a na sociálnej sieti sa pochválila zlepšovákom, ktorý jej vraj geniálne pomáha udržať mladšiu dcéru na sedadle v lietadle. Namiesto lajkov a pozitívnych komentárov však schytala poriadnu kritiku.  

Trik Lisy totiž spočíva v tom, že svoju malú dcéru k sedadlu doslova prilepila a to pomocou suchého zipsu. Vo videu, ktoré videlo už viac ako 19-miliónov ľudí je jasne vidieť, ako sa dievčatko snaží zo sedadla dostať preč, ale suchý zips naozaj drží ako kliešť.

@ljflommom The best airplane travel hack #mom #momhack #hack #travelwithkids #kids #travel #baby #toddler #momlife #motherhood #momsoftiktok #fyp #momtok ♬ original sound - Lisa Flom

 

Ľuďom sa to absolútne nepáčilo aj z dôvodu, že upevnením suchého zipsu na sedadlo, nutne sedaciu plochu poškodí a tiež nechápu, prečo pre dieťa do lietadla nevzala autosedačku tak, ako to robia aj ostatní rodičia malých detí a môžu si tam bez problémov a bezpečne dieťa zapnúť.  

Čo na tento “super nápad” hovoríte vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie