Jasno
16°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Brosnan sa pochválil fešnými synmi, ale pozrite sa na jeho ženu: Wau, obrovská zmena!
Zdielať na

Brosnan sa pochválil fešnými synmi, ale pozrite sa na jeho ženu: Wau, obrovská zmena!

Zdroj: Profimedia

Aj po sedemdesiatke patrí k najcharizmatickejším hollywoodskym hercom a s druhou manželkou majú ukážkový vzťah, ktorý je dnes veľkou vzácnosťou. Pozrite sa, ako dnes vyzerajú ich synovia!

Pierce Brosnan (71) má so svojou druhou manželkou Keely Shaye Smith dvoch už dospelých synov. A práve unikátna snímka s 23-ročným Paridom a o štyri roky starším Dylanom sa objavila na na Instagrame Keely pri príležitosti nedávneho Dňa otcov, informuje today.com.

;t=2s

Zo snímky, na ktorej po boku herca, ktorý je pre mnohých dodnes tým najlepším filmovým predstaviteľom  Jamesa Bonda, je jasne vidieť, že obaja synovia už otca prerástli. A to samotný Brosnan meria 186 centimetrov a medzi hercami tak patrí k najvyšším. Predovšetkým starší Dylan sa angažuje v modelingu a od otca je výrazne vyšší.  

60-ročná Keely Shaye, ktorá s Piercom oslávi o chvíľu 23. výročie svadby, sa tiež podelila o jeden spoločný záber s manželom a pridala nežné vyznanie. „Naplnil si naše životy nekonečnou krásou, zvedavosťou, radosťou a slnkom. Ďakujem ti za všetku tvoju lásku, trpezlivosť, múdrosť, nasadenie a štedrosť. Je to obrovské privilégium byť tebou milovaná a vychovávať našich chlapcov spoločne s tebou,“ napísala vo vyznaní Kelly.   

Profimedia

Brosnan si po svadbe s prvou manželkou, austrálskou herečkou Casandrou Harris, osvojil jej dve deti Chrisa (51) a dnes už zosnulú Charlotte, ktorá podľahla rovnako ako jej mama rakovine vaječníkov. Herec sa s Chrisom bohužiaľ odcudzili po tom, čo si Chris nechcel nechať pomôcť v čase, v jeho živote bohužiaľ prevládla závislosť na drogách. So svojou prvou ženou má Brosnan ešte syna Seana (40). 

Kelly hejteri často kritizovali za kilá navyše, ktorých sa po tehotenstvách nevedela zbaviť a hoci manžel ju neustále uisťoval, že ju miluje presne takú, aká je, nakoniec sa jej predsa len poradilo zhodiť a v poslednom období vyzerá fantasticky, len sa na ňu pozrite!  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie