Skoro jasno
23°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Britney Spears sa konečne udobrila so synmi, ale... Ľudia sú zhrození z toho, ako teraz vyzerá!
Zdielať na

Britney Spears sa konečne udobrila so synmi, ale... Ľudia sú zhrození z toho, ako teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Popová princezná mala už niekoľko rokov napätý vzťah so svojimi dospievajúcimi synmi, no vyzerá to tak, že si k sebe opäť našli cestu, čo potešilo aj fanúšikov speváčky. Horšie je to však s jej zanedbaným vzhľadom, ktorý mnohých vydesil.

Britney Spears (42) už niekoľko mesiacov pracuje na napravení vzťahu so svojimi synmi - osemnásťročným Seanom Prestonom a o rok mladším Jaydenom, ktorých má bývalým manželom Kevinom Federlineom (46), pripomína Daily Mail.

Britney je vraj v kontakte so synmi už od februára, a dokonca podnikla niekoľko tajných ciest na Havaj, kam sa vlani v auguste spoločne s ich otcom a jeho manželkou Victoriou chlapci presťahovali. Jeden z príbuzných speváčky teraz Daily Mailu prezradil, že Britney pracuje na svojom vzťahu so Seanom Prestonom a Jaydenom už celé mesiace. Chlapci svoju matku veľmi milujú, rovnako ako ona ich. Je to medzi nimi opäť dobré a tešia sa na spoločnú budúcnosť.

Ďalší zdroj zo speváčkinho okolia navyše priblížil, že k tomu prispel nemalou mierou speváčkin starší brat Bryan Spears (47). „K ich opätovnému stretnutiu prispel Bryan. Tak mu na Britney a jeho synovcoch záleží. Nechcela o tom hovoriť, aby to neohrozilo ich šance na zmierenie, ale v skutočnosti je od februára opäť ich mamou.“  

Tento rok vraj Britney už niekoľkokrát navštívila synov, ktorí sa podľa ich otca aj hanbili za to, ako sa ich mamička prezentuje na sociálnych sieťach. Havajské ostrovy patria medzi jej najobľúbenejšie dovolenkové destinácie celé roky, speváčka tam vlastní aj nehnuteľnosť. „Odišla za nimi na Havaj, oni prišli do jej domu, aby s ňou mohli stráviť čas,“ načrtol pozitívny vývoj udalostí zdroj.  

Speváčku videli pred pár dňami na letisku v Los Angeles, kde vyzerala byť v dobrej nálade a pôsobila spokojne. Ľudia si však neodpustili poznámky k jej vzhľadu. V napasovaných minišatách bez podprsenky nevyzerala podľa mnohých ani dobre ani zdravo...   

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie