Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Najprv iba FOTO v nohavičkách: Teraz sa Nela Pocisková ukázala kompletne nahá
Zdielať na

Najprv iba FOTO v nohavičkách: Teraz sa Nela Pocisková ukázala kompletne nahá

Zdroj: TV JOJ

Hviezda seriálu Nemocnica má dokonalé krivky, za ktoré sa rozhodne nemusí hanbiť! A svoje telo odhaľuje na čoraz pikantnejších fotkách...

Kým iné známe herečky sa neboja ukázať zo svojho tela viac, pri hviezde seriálu Nemocnica, nie sú jej fanúšikovia na to zvyknutí. Hoci má Pocisková dokonalú postavičku, s odvážnejšími fotkami sa s verejnosťou častokrát nepodelila. Až doteraz!

​​Nie je to tak dávno, čo na instagrame zverejnila fotku, na ktorej objíma svoju dcéru, no má na sebe iba spodný diel plaviek. Hoci je na nej odfotená odzadu a v podstate nič nevidieť, závistlivé ženy sa do nej okamžite pustili a nešetrili ju kritikou. "Je mi asi jedno, čo tu nájdem nižšie pod fotkou, ale táto fotka má pre mňa atmosféru, je to zahájenie tohtoročnej sezóny pri našej obľúbenej vode, a keď mám pocit, že cítim mierne pracovné preťaženie, pozriem sa na ňu," vysvetlila Nela. Tentoraz bola však o čosi odvážnejšia. Nechala sa vyfotiť úplne nahá, pričom si intímne partie sama zakrývala rukami. Výsledná fotka je pikantná, no stále veľmi vkusná a skôr umelecká ako lacná, nemyslíte? 

instagram/nela.pociskova

​Takto sa dala vyfotiť len nedávno...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pociskova.nela

Súvisiace články