Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Gisele Bündchen výnimočne ukázala svoju dvojičku: Vedeli ste, že má takú krásnu sestru?
Zdielať na

Gisele Bündchen výnimočne ukázala svoju dvojičku: Vedeli ste, že má takú krásnu sestru?

Zdroj: Profimedia

Ako jediná z rodiny sa stala slávnou supermodelkou, no vyzerá to tak, že krásu majú v génoch. Pozrite sa, ako vyzerá dvojička Gisele!

Gisele Bündchen (44) patrila celé roky medzi najlepšie platené topmodelky sveta a v minulosti tiež očarila slávnych mužov. Možno ste však netušili, že táto kráska má aj svoje dvojča, identické však nie sú, píše people.com.

Gisele Bündchen má s bývalým manželom Tomom Bradym dve deti a po čase sa vyjadrila, že rozvod bola jedna z najhorších vecí, ktorá sa jej v živote stala. Svoje šťastie nakoniec opäť našla a lásku zdieľa so svojím inštruktorom juu-jitsu Joaquimom Valentom.  

O kráske s dokonalou postavou málokto vie, že je až z piatich sestier, no len ona jediná zakotvila v modleingu. Ostatné sestry si vybrali úplne iné povolania, no krásu majú rozhodne v génoch všetky. Keď Gisele oslavovala 44. narodeniny, bola s ňou aj jej sestra Patricia, keďže sú dvojičky, a narodili sa iba s 5-minútovým rozdielom.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Aj  keď Gisele a Patricia sú dvojčatá dvojvaječné, každá je svojim spôsobom krásna a pôvabná. „Som vďačná, že môžem osláviť ďalší rok okolo slnka so svojou super sestrou. Ďakujem všetkým za všetku lásku a priania k narodeninám. Cítim sa požehnaná, že som obklopená takým množstvom lásky. Teším sa na to, čo nás čaká,“ napísala Gisele k snímkam, na ktorých so sestrou pózuje. Jedna krajšia ako druhá, zhodli sa ľudia v komentároch. Čo poviete na dvojičku Gisele vy?   

View this post on Instagram

A post shared by Gala (@galafr)

Súvisiace články

Najčítanejšie