Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Laure naložili, že sa opustila a pribrala pár kíl: Jej FOTO odrovnala neprajníkov
Zdielať na

Laure naložili, že sa opustila a pribrala pár kíl: Jej FOTO odrovnala neprajníkov

Zdroj: Instagram

"Vyzeráš trochu zničene a pribrala si pár kíl!" Aj vy ste si už tieto nepríjemné slová od niekoho vypočuli? Ako ste na ne reagovali? Pretože s podobnou negatívnou kritikou sa stretla aj Laura, ktorá sa to rozhodla riešiť svojsky!

Populárna austrálska blogerka je medzi mamičkami a ženami obľúbená najmä pre úprimné slová, ktorými sa svojim fanúšičkám prihovára. Na nič sa pred nimi nehrá a ukazuje sa bez zbytočných príkras. Jej najnovšia fotka však mnohých šokovala. 

​Laura sa na nej svetu ukázala v Evinom rúchu, s neupravenými vlasmi a faldami na bruchu. Prečo? "Nie je to tak dávno, čo mi niekto povedal, že som sa opustila. Áno, pribrala som pár kíl, moje obočie nie je úplne super a na brade sa mi objavilo pár chĺpkov. Väčšina žien totiž počas tehotenstva trochu priberie a okamžite sa im nepodarí vrátiť sa späť na svoju pôvodnú váhu, takže ich mnohí označia ako tie, ktoré sa opustili. Ako ženy sa musíme vždy ukazovať len v super forme! Väčšina nevie, koľko práce sa skrýva za tým, kým sa oblečieme, namaľujeme sa, urobíme si vlasy, oholíme si nohy, zacvičíme si... Keď všetko toto robíme, označujú nás za normálne a keď prestaneme, opustili sme sa," nechala sa počuť na sociálnych sieťach a tisíce žien s ňou súhlasia. 

https://www.facebook.com/itslauramazza/posts/3532385926829360

Laura svojimi skúsenosťami a názormi na ženskú krásu sa na blogu snaží dvíhať sebavedomie ženám a zdá sa, že sa jej to aj darí, keďže sa jej fanklub sa rozrastá. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@itslauramazza),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@itslauramazza),

Súvisiace články

Najčítanejšie