Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Trikrát prišli o bábätko, ale sen o veľkej rodine si splnili: Klobúk dole za ich rozhodnutie
Zdielať na

Trikrát prišli o bábätko, ale sen o veľkej rodine si splnili: Klobúk dole za ich rozhodnutie

Zdroj: unsplash.com

Strata vlastného dieťatka je to najhoršie, čo môže človek zažiť. Kým niekto sa uzavrie do seba a o deťoch už nechce ani počuť, iní sa práve v tejto ťažkej situácii rozhodnú presne opačne.

Tak, ako väčšina zaľúbených párov, aj oni po svadbe plánovali, že si založia rodinu. Hoci prišlo prvé tehotenstvo prekvapivo rýchlo, bohužiaľ, rýchlo aj skončilo.

Tri rany za sebou...

Keď Lindsey otehotnela druhýkrát, verili, že to bude tentokrát iné a dopadne to dobre. Žiaľ, dopadlo to presne tak, ako po prvý raz.

Tretie tehotenstvo prebiehalo spočiatku bez väčších problémov, ale mamička porodila predčasne a bábätko jednoducho nemalo šancu prežiť viac, ako pár minút. Už v tomto bolestivom okamihu obaja vedeli, že ich cesta a poslanie v živote bude smerovať inde.

Našli svoje šťastie

"S manželom sme sa rozhodli, že z nás budú pestúni pre deti, ktoré potrebujú pomoc. Naším domovom a našimi životmi prešlo šestnásť detičiek. Lúčenie pre mňa bolo vždy ťažké, ale bola som šťastná, že títo drobčekovia sa dostali do úžasných rodín k milujúcim rodičom," spomína Lindsey.

Manželia si nakoniec adoptovali chlapčeka Masona, ktorý sa narodil dcére ich známeho a tá na rolu matky nebola ani zďaleka pripravená. K Masonovci si po čase adoptovali aj dievčatko Charlotte Louise a následne päťročnú Annu, ktorá trpí rôznymi psychickými problémami.

Lindsey Porter

"Milujeme ich! Urobili z nás rodičov a my sme ich prijali aj so všetkými nedostatkami. Pre nás sú jednoducho dokonalí!“ hovorí hrdo šťastná trojnásobná mamička, ktorá je aj so svojim manželom veľkým vzorom pre mnoho párov, ktoré sa márne pokúšajú o dieťa.

Nádherná rodinka, prajeme im veľa zdravia a krásny spoločný život!

Sarah Russell Photography

Lindsey Porter

Súvisiace články

Najčítanejšie