Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jej FOTO pri dojčení pobúrilo ľudí: Myslíte si, že to televízna hviezda prehnala?
Zdielať na

Jej FOTO pri dojčení pobúrilo ľudí: Myslíte si, že to televízna hviezda prehnala?

Zdroj: Instagram/myleeneklass

Podľa mnohých priveľmi odvážne fotografie, ktoré odhaľujú jej prsia pri dojčení, zverejnila zámerne, aby tým podporila dojčenie žien na verejnosti, ktoré sa ešte aj v dnešnej dobe stretáva s nepochopením.

Myleene Klass (42) nepatrí v našich končinách k známym tváram, ale v Británii je obľúbenou moderátorkou a klaviristkou, predtým sa venovala aj modelingu a spevu.

Dojčenie je prirodzené

Bývalá speváčka je známa tým, že si nedáva servítku pred ústa a otvorene hovorí aj o témach, ktoré sú pre iných úplne tabu.

Jej najnovší záber na Instagrame, na ktorom dojčí svoje najmladšie dieťa, 11-mesačného syna Apolla, vzbudil búrlivé reakcie, o čo televíznej hviezde aj išlo. Na fotografii má kompletne viditeľný prsník, čo sa mnohým ľuďom nepáčilo a považujú to za nevhodné až nevkusné.

Myleene sa však takto nechala zvečniť zámerne, čím chcela upozorniť širokú verejnosť na to, aby začali brať dojčenie detí na verejnosti za úplne bežnú vec.

“Nočné kŕmenie a vstávanie, prsia napnuté na prasknutie, zápaly, dohryzené bradavky, neforemné podprsenky, vytekanie mlieka, bolesti v prsníkoch atď… Ženy, ktoré toto denne robia, si zaslúžia obrovský rešpekt a podporu, nie kritiku,” myslí si trojnásobná mamina a za pravdu jej dali aj mnohé celebrity.

„Apolla dojčím výlučne 11 mesiacov. Je to moje zázračné dieťa. Je to súčasť nášho puta. Milujem ho a robím to iba pre neho...“ dodala na záver.

Ako vnímate dojčiace maminy na verejnosti vy? Napíšte nám!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa myleeneklass (@myleeneklass),

Ján Ďurovčík chystá veľkolepý muzikál, vraj sa máme na čo tešiť!

Súvisiace články

Najčítanejšie