Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jej tehotenské FOTKY šokovali svet: Neuveríte, čoho sú niektoré ženy schopné!
Zdielať na

Jej tehotenské FOTKY šokovali svet: Neuveríte, čoho sú niektoré ženy schopné!

Zdroj: Facebook

Asi každá budúca mamička si na pamiatku na svoje tehotenstvo dá spraviť fotky z bruškom. A niektoré to urobia naozaj svojsky.

Bethany je pohľadná blondína, ktorá sa každým dňom stane matkou. Aj ona sa, rovnako ako mnohé iné ženy, rozhodla svoje tehotenstvo zvečniť na fotkách. A nie hocijakých!

Bethany je včelárka, ktorá si výrobou rôznych včelích produktov zarába na živobytie. Aj preto sa zrejme rozhodla, že svoje včielky chce mať na spomínanej fotke. Svoje tehotenské brucho totiž vyzdobila viac ako 10 000 včelami. "Ani raz ma nepichli a všetko bolo odobrené doktorom, nebojte sa," napísala Bethany na facebook k fotkám.

A tie začali kolovať sociálnymi sieťami, kedže takéto niečo každý deň neuvidíte. Väčšina ľudí je zhrozená, ako takéto fotenie mohla vôbec absolvovať a svoje dieťa vystaviť riziku. Bethany sa neskôr na facebooku rozpísala, že pred pár mesiacmi prišla o nenarodené bábätko a mala depresie. Potom opäť otehotnela, no o svojom stave nikomu nepovedala, pretože sa bála, že o dieťa opäť príde a nebude to vedieť povedať priateľom... 

Počas karantény sa však akoby zastavil život, ona mala čas na seba, svoje pocity a s tehotenstvom sa vyrovnala. A pár dní pred pôrodom nafotila fotky, ktorými všetkým oznámila, že opäť čaká dieťa. Asi máme každý iný spôsob, ako sa vysporiadať so stratou a niekto sa rozhodne pre naozaj netradičnú cestu...

Súvisiace články

Najčítanejšie