Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Existuje šanca 1:32 miliónom, že sa vám narodia takéto deti: Tejto matke sa TO podarilo!
Zdielať na
Rodina a deti

Existuje šanca 1:32 miliónom, že sa vám narodia takéto deti: Tejto matke sa TO podarilo!

Zdroj: facebook/jogregory

Niekedy sa osud s budúcou mamičkou poriadne zahrá. To je aj prípad dnes už štvornásobnej matky, ktorá neverila, že sa jej niečo takéto môže prihodiť!

Joanne s manželom Chrisom sa pred piatimi rokmi presne na svätého Valentína narodili dvojčatá Lola a Lexie. Dvojica sa tešila zo zdravých dcér a netušili, čo ich v budúcnosti čaká!

Ako sa vám páčil seriál Jenny? Toto bol rozhodne jeden z najsilnejších momentov pre hlavnú hrdinku!

Joanne opäť otehotnela a presne 14.2. priviedla na svet opäť dvojčatá - dievčatká Ellu a Avu. Šanca, že sa jednej žene podarí niečo takéto, vypočítali vedci na 1:32 miliónom! Z Joanny sa tak stala osemnásobná mama - s manželom majú ešte synčeka a z predošlého vzťahu má už tri deti.

Dcérky Lexie a Lola

Radosť rodičov z bábätiek však vystriedal strach, keď sa dievčatá vypýtali na svet o dva mesiace skôr. Ako to už pri mnohých predčastniatkach býva, narodili sa s nízkou pôrodnou váhou a potrebovali špeciálnu starostlivosť lekárov, aby prežili. Najmä Ella bola na tom veľmi zle... Trvalo celé tri dni, kým ich Joanna mohla objať. Hoci sú dievčatká ešte stále v nemocnici, priberajú a rodičia dúfajú, že si ich čoskoro budú môcť zobrať domov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie