Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je pyšná na svojho výnimočného syna, ale má problém: Pre TOTO ho v škole nechcú
Zdielať na

Je pyšná na svojho výnimočného syna, ale má problém: Pre TOTO ho v škole nechcú

Zdroj: Instagram

Osemročný chlapec je obrovskou hviezdou Instagramu a svet modelingu ho miluje. Paradoxom je, že práve jeho jedinečnosť sa v školských zariadeniach nestretla s pochopením.

Farouk James (8) má na Instagrame už viac ako 270-tisíc fanúšikov a hneď na prvý pohľad vám bude jasné, v čom je jeho výnimočnosť.

Jeho prirodzené husté gaštanové kadere nemožno prehliadnuť a keď sa k tomu pridá dokonalá a súmerná tvár, nečudujeme sa, že je o neho v svete modelingu taký záujem.

Za jeho úspešnou kariérou stojí jeho mama Bonnie Miller, ktorá mu už ako trojročnému založila Instagram a začala zverejňovať jeho fotky. Jeho obrovský úspech ju samozrejme teší, no už na začiatku si uvedomovala aj riziká, ktoré by mohla jeho popularita priniesť.

„Mala som trochu obavy. Síce si prajem, aby bol sebaistý, nechcem však , aby mal obrovské ego. Želám si, aby ostal dieťaťom, milujúcim, štedrým a priateľským malým chlapcom, akým je teraz. Keď uvidím akýkoľvek náznak niečoho iného, zruším jeho profil na Instagrame,“ povedala v minulosti Bonnie.

Jedinečný vzhľad a ohromnú hrivu malého modela obdivujú ľudia z celého sveta, ste zvedaví, v čom je tajomstvo jeho vlasov?  Jeho mama prezradila, že dbá na to, aby jej syn spal buď na hodvábnych alebo saténových vankúšoch. Tak sa vlasy ochránia pred vysušovaním a tiež pred štiepením končekov.

https://www.instagram.com/p/B5bNkTYBoOT/

Príde o svoju pýchu?

Bonnie sa kvôli synovi trápi momentálne iba kvôli jednej veci. Problémom je, že mu musia zmeniť školu a zatiaľ nenašli takú, ktorá by u chlapcov tolerovala takéto bujné vlasy.

Takmer každá škola v ich okolí má jasné pravidlá o účesoch a maximálnej dĺžke vlasov u chlapcov, čo Bonnie považuje za diskrimináciu. Jej syn zdedil takéto vlasy po svojom otcovi, ktorý pochádza z Ghany a patrí to k ich kultúre, preto nerozumie, prečo by mu mala vlasy ostrihať.  

Bonnie nedávno odovzdala petíciu, v ktorej žiada rovnaké pravidlá pre žiakov oboch pohlaví a odovzdala ju do parlamentu. Verí, že sa jej podarí dosiahnuť zmeny nielen kvôli svojmu synovi, ale aj pre ďalšie generácie detí.

https://www.instagram.com/p/B1J1WJ0ByHO/

https://www.instagram.com/p/B5_V3XMJPhJ/

https://www.instagram.com/p/B3dD_I_hFoB/

https://www.instagram.com/p/BvhreicjH_Q/

https://www.instagram.com/p/BptdXjlDLlR/

https://www.instagram.com/p/B17Kth_h4E6/

Súvisiace články

Najčítanejšie