Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Najobľúbenejšie benefity zdravotných poisťovní? Takto to vidí Union
Zdielať na
Relax a zdravie

Najobľúbenejšie benefity zdravotných poisťovní? Takto to vidí Union

Rozmýšľate nad zmenou zdravotnej poisťovne? Alebo už ste poistencom nejaký ten mesiac či rôčik a doteraz ste si poriadne nezistili, na čo všetko máte nárok? Potom vám veľa napovie nasledujúci rozhovor.

Zdravotné poisťovne a zdravotné poistenie samotné nám už dnes ponúkajú toho omnoho viac ako len základnú zábezpeku zdravia a vyšetrení. Neustále prichádzajú s novými nápadmi, ktoré majú za účel zlepšiť kvalitu života poistencov aj ich samotný životný štýl.

Rozmýšľate nad zmenou zdravotnej poisťovne? Alebo už ste poistencom nejaký ten mesiac či rôčik, a doteraz ste si poriadne nezistili, na čo všetko máte nárok? Potom vám veľa napovie nasledujúci rozhovor s predstaviteľmi zdravotnej poisťovne Union. Pozrite sa, čo predstavujú benefity zdravotných poisťovní a aké výhody pre poistencov poskytuje Union zdravotná poisťovňa.

1. Svojim poistencom ponúkate viac ako 70 výhod. Na ktoré ste obzvlášť hrdí?

V prvom rade sú to benefity zamerané na prevenciu u poistencov. Takto pomôžeme našim poistencom odhaliť zákerné ochorenia už v skorom štádiu. Vďaka čomu sa ešte dajú liečiť. Okrem týchto vyšetrení im ponúkame rôzne možnosti, ktorými ich motivujeme k prevencii, alebo dbáme na to, aby na ňu nezabúdali.

Ďalej našim poistencom ponúkame viacero výhod, s ktorými dokážu ušetriť. Či už ide o príspevok 100 eur na zuby ročne, alebo balík výhod pre zdravý zrak, s ktorým ušetria ďalších 100 eur na očných vyšetreniach a okuliarových rámoch. Navyše prispievame na vybrané výkony v rámci asistovanej reprodukcie vo výške až do 1 200 eur.

No a v neposlednom rade je to široká ponuka benefitov pre našich najmenších. Výhody pre bábätká ponúkame už od narodenia. Rodičom detí preplatíme doplatky za lieky v neobmedzenej výške a navyše má každé u nás poistené bábätko nárok na balíček výhod v hodnote 100 eur.

2. A pozrime sa teraz na to z opačnej strany – zo strany poistencov. Ktoré benefity patria medzi najvyužívanejšie?

Medzi našimi poistencami je mimoriadne obľúbený príspevok 100 eur na ošetrenie u zubára a dentálnu hygienu, ktorý využilo už viac než 113 000 poistencov a neustále sa teší veľkej obľube. Tento príspevok je možné využiť jednorazovo aj po častiach na rôzne výkony. 

Veľa rodičov poistených u nás využíva aj doplatky za lieky pre deti, zapožičanie monitoru dychu a pohybu a tiež príspevok na nákup novorodeneckých potrieb vo výške 40 eur.

Okrem iného to sú zľavy na rôzne vyšetrenia, testy na COVID-19, či produkty a služby u našich partnerov.

3. Čo nájdu rodičia v balíčku výhod pre bábätká v hodnote 100 eur?

  • preplatenie doplatkov za lieky v neobmedzenej výške;
  • preplatenie všetkých potrebných zdravotných vyšetrení+
  • knižku Naše dieťatko.

4. Medzi benefitmi Union zdravotnej poisťovne figuruje aj preventívna pripomienka. Na ktoré prehliadky upozorňuje poistenca? A ako si ju môže aktivovať?

Aktivovať ju možno online na portáli Union zdravotnej poisťovne, alebo telefonicky počas pracovných dní na v čase od 08:00 do 16:00 na zákazníckom centre Union zdravotnej poisťovne 0850 003 333. Prípadne osobne na ktoromkoľvek kontaktnom mieste Union zdravotnej poisťovne.

5. Aké sú hlavné dôvody, pre ktoré sa oplatí používať mobilnú aplikáciu Union?

Najvyššou pridanou hodnotou mobilnej aplikácii Union zdravotnej poisťovne je mať všetky informácie ohľadom zdravia a zdravotného poistenia poruke.

V aplikácii nájdete zoznam vyšetrení a receptov, môžete si tam vyhľadať lekára, nemocnicu, polikliniku či lekáreň. Cez aplikáciu si viete požiadať o príspevok 100 eur na zuby, alebo pozrieť preukaz poistenca. 

Rodičia si do našej aplikácie vedia navyše pridať svoje dieťa a mať prehľad o jeho zdraví.







Zdielať na

Najčítanejšie