Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ženy jej obrovské prsia závidia, ona kvôli nim trpí: Mega hrudník ju pripútal na vozík!
Zdielať na

Ženy jej obrovské prsia závidia, ona kvôli nim trpí: Mega hrudník ju pripútal na vozík!

Zdroj: Profimedia

Keď si prečítate, aké trápenie spôsobujú tejto mladej žene veľké prsia, budete vďačné aj za tie najmenšie prednosti. Verte, že by ste s ňou nemenili!

Debbie Horton (26) zverejnila svoj životný príbeh, v ktorom popísala, ako jej obrovské prsia veľkosti 42I totálne ničia zdravie aj celý život a dúfa, že sa jej podarí získať financie na ich zmenšenie.

Sledovali ste šou Zlatá maska? Na ďalšiu časť sa môžete tešiť opäť v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Kvôli veľkým prsiam skončila na vozíku

Snáď každá druhá žena nie je spokojná s veľkosťou či tvarom svojich predností a najčastejšie túžime po tom, aby sme ich mali väčšie. Táto mladá žena si nepraje nič viac, ako presný opak. Nadpriemerne veľké prsia je znemožňujú vykonávanie aj úplne bežných vecí a spôsobujú jej kopec zdravotných problémov, najviac trpí práve jej chrbtica, kvôli ktorej skončila v nemocnici.

Lekári zistili, že chrbticu má výrazne zakrivenú a hoci ju operovali už trikrát, nedokáže bez barlí vôbec chodiť, na dlhšie vzdialenosti sa musí presúvať jedine invalidným vozíkom.

Profimedia

​Debbie dúfa, že jej obrovské problémy by mohlo vyriešiť zmenšenie prsníkov, pri ktorom by ju chirurgovia tej príšernej ťarchy konečne zbavili. Problémom však je, že takýto zákrok zdravotná poisťovňa neprepláca, preto sa snaží získať na operáciu peniaze aj pomocou finančnej zbierky. Držíme jej palce, aby si čím skôr mohla užívať život naplno!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie