Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Známu Češku takmer nepustili z letiska! Po vylepšeniach sa na svoju fotku v pase vôbec nepodobala
Zdielať na

Známu Češku takmer nepustili z letiska! Po vylepšeniach sa na svoju fotku v pase vôbec nepodobala

Zdroj: Instagram

Vylepšovanie svojho zovňajška sa pre mnohé ženy stalo koníčkom. Niektoré tomu natoľko prepadnú, že keď sa pozrú na svoju staršiu fotku, akoby hľadeli na úplne iného človeka.

Dobrým príkladom je populárna česká influencerka Týnuš Třešničková, ktorá je idolom mnohých žien. Sexi bruneta pred pár dňami odletela na dovolenku do Dubaja. A práve na letisku zažila jednu zvláštnu príhodu. 

Počas pasovej kontroly ju miestni zamestnanci letiska podrobne skúmali a porovnávali jej fotku so súčasnou tvárou. Prečo? Fotka, ktorú má v pase, totiž vznikla pred takmer desiatimi rokmi a odvtedy sa Týnuš poriadne zmenila! Bruneta má za sebou zväčšenie prsníkov, vyplnenie pier a iné vylepšenia na tvári a na svoju fotku z mladosti sa už akosi nepodobá... "Na letisku ma skúmali dvaja ľudia, či som to naozaj ja. Chlapci by sa nemali čudovať, že sa človek za tých desať rokov trochu zmení. Našťastie, si za chvíľu idem pre nový," dodala pobavene Týnuš a pridala aj svoju fotku v pase.

Instagram

​Známa bruneta v roku 2018 počas dovolenky v Turecku utrpela vážne popáleniny v oblasti tváre a vrchnej časti tela. Zo zranení sa dostávala dlhé mesiace. Po nehode má stále jazvy, ktoré však už pred svetom neskrýva a naučila sa s nimi žiť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie