Jasno
12°
Bratislava
Nenápadná žena sa zmenila na krásku, no schytala kritiku: Vidíte TO aj vy?
Zdielať na

Nenápadná žena sa zmenila na krásku, no schytala kritiku: Vidíte TO aj vy?

Zdroj: TikTok/amberscholl

Známa influencerka má tisíce fanúšikov, ktorí obdivujú jej neuveriteľné mejkap premeny, no tentokrát to podľa mnohých prehnala. Myslíte si, že majú pravdu?

Hviezda siete TikTok Amber Scholl má viac ako 400 000 sledovateľov, ktorí čakajú na to, čo v ďalších videách predvedie. Za jedno z jej najnovších videí však schytala poriadnu kritiku.

V ostro kritizovanom videu je Amber najskôr v župane a tvár má úplne odlíčenú, keď sa však ukázala po premene, mnohým padla sánka! Mladá žena sa vďaka silnému líčeniu zmenila na sexi mulatku, čo sa mnohým ľuďom nepáčilo a obvinili ju z „Blackfishingu."

Blackfishing je termín používaný pri ženách bielej pleti, ktoré sa všetkými možnými spôsobmi snažia, aby ich pleť pôsobila na fotografiách a videách tmavším dojmom, pričom využívajú rôzne prepracované podkladové a kontúrovacie triky, píše denník The Sun.

“Bola by som nadšená z jej mejkap premeny, keby radikálne nezmenila svoj odtieň pleti na tmavý,” napísala jedna žena kriticky a podobných komentárov začalo pribúdať.

Čo na to hovoríte vy? Tiež si myslíte, že zo seba táto žena urobila úplne inú osobu?

 

@amberscholl

poof ?? ##catfishing

♬ need to know x goosebumps longer version DJ Lilli - DJ Lilli
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber $choll (@amberscholl)

Súvisiace články

Najčítanejšie