Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara Rolins prekvapila fanúšikov: Na Instagrame má tvár bez vrások, realita je však trochu iná...
Zdielať na

Dara Rolins prekvapila fanúšikov: Na Instagrame má tvár bez vrások, realita je však trochu iná...

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Hoci robí všetko pre to, aby zastavila starnutie, darí sa jej to najmä na sociálnych sieťach. Takto vyzerá pravá tvár Dary Rolins!

V šoubiznise sa pohybuje odmalička a stále patrí medzi top speváčky a módne ikony, ktoré zbožňujú tisíce žien. Rolins sa podarilo to, čo máloktorej hviezde a desiatky rokov je stále žiadanou celebritou. 

​To je aj dôvod, prečo Dara robí všetko, čo je v jej silách, aby pôsobila mlado a sviežo, napriek tomu, že o necelé dva roky oslávi okrúhlu päťdesiatku! Blondína sa môže pochváliť top postavičkou a kondičkou, ktorú by jej závideli aj o polovicu mladšie ženy. Na mnohých fotkách na sociálnych sieťach alebo titulkách časopisov sa zdá, akoby speváčka zastavila starnutie. Nie je to však úplná pravda a tu je dôkaz! Cez víkend sa v Bratislave konala podpisová akcia Dary, z ktorej sú aj fotografie. Kým na tých, ktoré sa dajú kúpiť v jednej fotobanke vyzerá Rolins "trochu pokrčene", na fotkách, ktoré si pridala na Instagram pôsobí vyhladene a sviežo. 

Takto vyzerá fotka Dary zo spomínanej akcie na jej Instagrame...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

... a takto ju odfotil fotograf na tej istej akcii.

Profimedia.sk

​Výsledok veľakrát závisí od svetla a uhla, z ktorého niekoho fotíme, no niekedy svoje fotky radšej upravíme a zmažeme na nich drobné nedostatky... "Viem, že mi občas pod fotky z časopisov píšete, že to s tou retušou preháňam. Za A: retušou prebehne každá titulka, nielen tá moja, je to pravidlo, ustálený zvyk, spoločenský úzus v mediálnom svete, či sa to komu páči alebo nie. A ja, my, ktorí sa na titulkách objavujeme, máme so spôsobom ako veľmi, čo presne, výberom fotiek a ich následnou retušou pramálo spoločného... Viem a chápem, občas si aj ja prídem príliš dokonalá. Myslím na niektorých fotkách. A ani omylom nie som. Dôverne poznám všetky svoje prednosti aj chyby. O správnom uhle, kúzle svetla a okamžiku ani nehovorím. Od toho máte možnosť vidieť nás na našich Instagramoch a v instastorkách takto "normálnych", domácich, v pohybe, s chybami, vráskami, proste všetkým prirodzene ľudským. Ani mňa nebaví dívať sa na preretušované, prefiltrované krásky, ktoré potom s realitou nemajú nič spoločného," vyjadrila sa k upraveným fotkám pred rokom Dara. Ak budete mať opäť raz hlavu v smútku zo všetkých tých dokonalých fotiek zo sociálnych sietí spomeňte si, že nič nie je také dokonalé ako fotka na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie