Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mladej Ukrajinke dávajú muži nechutné návrhy: Z TOHTO sú pri nej úplne hotoví!
Zdielať na

Mladej Ukrajinke dávajú muži nechutné návrhy: Z TOHTO sú pri nej úplne hotoví!

Zdroj: instagram/kateno4eklala

Kateryna zaujme mužov už na prvý pohľad a mnohých priťahuje ako magnet. Má totiž niečo, čo by ste u inej krásky nenašli...

Mladá Ukrajinka sa totiž pýši neuveriteľne dlhými vlasmi, ktoré si už desať rokov nestrihala. Ich dĺžka dosahuje 147 centimetrov!

Ako sa o vlasy dobre starať? Tu sú rady profesionála!

Neuveríte, no v detstve si ju mnohí mýlili s chlapcom. Prečo? Rodičia jej totiž vlasy stále ostrihali nakrátko! Jedného dňa si kráska povedala, že si ich nechá narásť, aby videla, do akej dĺžky sa jej to podarí. Zrejme ani sama netušila, ako to dopadne... 

Sexi Ukrajinka žije už niekoľko rokov v Anglicku, kde si zarába ako vlasová modelka. Ako sa o svoju korunu krásy stará? Vlasy si umýva dvakrát týždenne, nepoužíva fén a každý deň na ne aplikuje kondicionér, ktorý už neoplachuje. 

Chcete si doma vyrobiť účes snov? Ako na to, vám poradí Janko Molnár!

Je to práve jej nekonečná hriva, ktorá priťahuje najmä pozornosť mužov. Tí jej dávajú rôzne návrhy! Chceli jej už zaplatiť za to, aby ju mohli česať, aby sa jej mohli dotýkať a páčilo by sa im, keby jej vlasy zdobili ich posteľný vankúš... Jeden nemecký podnikateľ jej dokonca ponúkol cez 400 000 eur, ak by jej mohol oholiť hlavu! "Bola to veľmi lákavá ponuka...Nakoniec som sa rozhodla, že ju odmietnem, keďže som si to nevedela predstaviť," priznala pre britský Dailymail kráska. 

Súvisiace články

Najčítanejšie