Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nevýrazné obočie si nafarbila doma, teraz TO ľutuje: Príšerné, ako dopadla!
Zdielať na

Nevýrazné obočie si nafarbila doma, teraz TO ľutuje: Príšerné, ako dopadla!

Zdroj: TikTok/caseywsouthern

Keď sa táto nešťastnica uvidela v zrkadle, nevedela, či sa má smiať alebo plakať. Video zverejnila preto, aby varovala iné ženy, ktoré mali v pláne vyskúšať to tiež.

Počas dlhých mesiacov strávených v lockdowne sme nemali prístup k profesionálnym beauty salónom či kaderníctvam a tak si mnohé ženy museli poradiť samé doma.

Američanka Casey si chcela takto svojpomocne nafarbiť obočie a tak si kúpila sadu na domáce použitie. Dôkladne si prečítala všetky inštrukcie a verila, že podľa návodu to bez problémov zvládne.

Postupovala presne podľa pokynov a dreveným aplikátorom si naniesla farbu podľa návodu. V závislosti od požadovaného odtieňa, mala nechať farbu pôsobiť minútu a pol pre svetlý odtieň a tri minúty pre tmavší odtieň. Casey sa trošku pozabudla a farbu nechala pôsobiť až päť minút a preto ho okamžite začala drhnúť pomocou vatového tampónu.

TikTok/caseywsouthern

Extrémne výrazné obočie však držalo ako prilepené a silná farba na ňom zostala držať ako kliešť. Takto si zvýraznenie svojho obočia rozhodne nepredstavovala!

Ak nechcete dopadnúť ako táto nešťastnica, farbenie či napustenie obočia nechajte vždy na profesionálov!

@caseywsouthern

My Epic eyebrow fail video ##fail ##hotmess ##eyebrowtutorial ##eyebrowsonfleek

♬ original sound - Casey Watson Southern

Vyskúšajte tipy na jarné líčenie od Lucid! 

Súvisiace články

Najčítanejšie