Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prečo sa s ňou muži boja cestovať? Takúto vodičku autobusu ste ešte nevideli!
Zdielať na

Prečo sa s ňou muži boja cestovať? Takúto vodičku autobusu ste ešte nevideli!

Zdroj: Profimedia

Svoju prácu nadovšetko miluje, ide jej perfektne, no napriek tomu sa denne stretáva s tým, že ľudia neveria jej schopnostiam. Pozrite sa, prečo!

24-ročná Jodie Leigh Fox pracovala pôvodne ako opatrovateľka, no vždy sa jej páčila práca šoférov autobusov. Keď jedného dňa zbadala oznam na zadnej strane autobusu, že hľadajú nových kolegov, rozhodla sa, že si podá žiadosť.

Jodie nakoniec odišla zo svojho zamestnania a rozhodla sa, že pôjde za svojím snom. „Uvedomila som si, že ma vždy lákalo šoférovanie autobusov. Vždy som sedela blízko pri vodičovi a sledovala jeho prácu,“ hovorí mladá žena, ktorá si svoj dávny sen nakoniec slnila a dnes šoféruje nielen autobusy, ale aj karavany či luxusné limuzíny.

Jodie má svoju prácu veľmi rada, no mrzí ju, že denne stretáva ľudí, ktorí pochybujú o jej schopnostiach. „Pravidelne mi hovoria, že som príliš pekná, aby som mohla byť dobrou šoférkou autobusu,“ hovorí kráska a dodáva, že niektorí muži chceli dokonca vystúpiť, keď ju zbadali za volantom.

Jodie Leigh Fox

Profimedia

Šikovná šoférka sa snaží bojovať proti zaužívaným stereotypom a ľuďom vysvetľuje, že nie je úplne ľahké zvládnuť túto prácu. "Musela som urobiť veľa testov a skúšok, kým som túto prácu získala. Nie je to také ľahké, ako si niektorí ľudia myslia,“ dodáva.

Jodie verí, že každý, koho už viezla, pochopil, že svoju prácu robí veľmi dobre a svedomito. „Milujem svoju prácu a dúfam, že pri nej zostanem až do dôchodku!“ povedala na záver mladá žena, ktorá by si rozhodne zaslúžila titul „najkrajšej vodičky!“

Jodie Leigh Fox

Profimedia

Jodie Leigh Fox

Profimedia

Jodie Leigh Fox

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie