Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Profík zobral do parády dámu v rokoch: Neuveriteľná premena, aha, ako vyzerá teraz!
Zdielať na

Profík zobral do parády dámu v rokoch: Neuveriteľná premena, aha, ako vyzerá teraz!

Zdroj: youtube/ MAKEOVERGUY

Pod šikovnými rukami profesionála sa táto žena zmenila na nepoznanie! Krása nepozná vek a toto je ten najlepší dôkaz. Pozrite sa, ako skvelo vyzerá!

57-ročná Diana sa cítila ošumelo a neatraktívne a preto sa rozhodla zveriť do rúk známeho vlasového mága a stylistu. Keď uvidíte výsledok, určite uznáte, že urobila dobre!

Christopher Jon Hopkins známy skôr ako „The Makeover Guy,“ má na svojom konte desiatky vydarených premien a ženy si jeho mimoriadny talent a schopnosť vytiahnuť z každej tváre to najlepšie a najkrajšie nevedia vynachváliť.

Z nudnej dámy oslnivá diva

Diana sa priznala, že ju stále trápia problémy súvisiace s menopauzou a máva extrémne návaly horúčav. Práve z tohto dôvodu túžila po vzdušnom a ľahko upravovateľnom účese, ktorý by ju omladil.

Takto vyzerala pred premenou...

youtube/ MAKEOVERGUY

Kaderník jej urobil kratší zostrih, vlasy zvlnil, čím ich doslova „odlepil“ od hlavy a získali bohatší dojem. Súčasťou Dianinej premeny bol aj perfektný mejkap presne vhodný pre jej vek a typ tváre.

Výsledok je naozaj úžasný a Diana vyzerá aspoň o desať rokov mladšie! Každá žena môže byť krásna a príťažlivá a to bez ohľadu na svoj vek a táto dáma je toho najlepším dôkazom!

youtube/ MAKEOVERGUY

Súvisiace články

Najčítanejšie